kvasimodo Odesláno Duben 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2008 Nevim kde je problem?! Kdyz delam Unbricker V5 ,tak vse probiha v poradku az do chvile,kdy se mi ma na root karty udelat soubor (msipl.bin). Zkousel jsem to jak na FATku tak i na SLIMku a pokazde se mi nezobrazi tento soubor. V predchozich versich to bylo bez problemu , jen v teto pate versi mam tento zasek. Nevite proc?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PsychoCZ Odesláno Duben 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2008 mel si na C:// nakopirovane ty dva soubory ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Duben 2, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2008 Myslim ze uz u V4 nebyl potreba :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Duben 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2008 pokud si měl některou z předešlích verzí Dc tak to už nepotřebuješ.....stačí jen spustit Dcv5 a je hotovo.....btw mě se vytvořil do složky x:/TM protože mám TimeMachine ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PsychoCZ Odesláno Duben 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2008 tekku a ono se te to pri bootu pta co spustit? asi j ked tam je multi ipl ale neslo by hodit screen? :] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kvasimodo
Nevim kde je problem?!
Kdyz delam Unbricker V5 ,tak vse probiha v poradku az do chvile,kdy se mi ma na root karty udelat soubor (msipl.bin).
Zkousel jsem to jak na FATku tak i na SLIMku a pokazde se mi nezobrazi tento soubor.
V predchozich versich to bylo bez problemu , jen v teto pate versi mam tento zasek.
Nevite proc?!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts