west-- Odesláno Listopad 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2006 Ho-ho-ho, Merry Chri-ZOMG! Did someone just mention Booster in the title? Out of nowhere and months of being MIA in the PSP scene, Booster's back with a glorious re-entry complete with streamers, confetti, and a full brass band. And you thought that he pulled a Britney Spears and abandoned the unsuspecting Kevin Federline that is the homebrew community? Time to do some rumor-squashing. And there's no better way to squash those rumors than with releasing DevHook 0.50 - which emulates fw 2.8x (yep, that means 2.80 to 2.82)![waits for cheers, shouts, and orgasms to die down] After all of the speculation we've had going on for the past few days and weeks, we can finally rest easy and move one step closer to homebrew freedom. Booster's homebrew application which allows you to emulate various firmware versions is now released. Christmas can't get any brighter and blessings do come in threes. Especially after Dark_AleX's 2.71 SE-C Custom Firmware and Noobz's 3.00/3.01 Firmware Dumper and Decrypter magic, having Booster back in the scene is enough of a miracle to put Handel's "Hallelujah" Chorus to shame. By the way, as we mentioned, this emulates only up to fw 2.82, so don't be fooled by the folder that says "3.01". Although it is said that 3.01 emulation is in the works, that magic ain't included in this release yet. It might not be "the BIG 3-OH", but is anyone complaining? Now for that early Christmas present delivered straight from Booster's busy workshop! Tak panove uz je to tady DH pro vyssi firmwarey... zatim je to samostatny Devhook, bez firmwareovych souboru a zatim jenom betaverze, kazdopadne tahle dobra zprava znamena, ze se na nem pracuje a konecnou verzi muzeme ceket v blizke dobe :D funguje pro 2.71, ale nesel mi tam webovy prohlizec... link na DevHook http://dl.qj.net/DevHook-2.8x-PSP/pg/12/fid/11511/catid/114 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Listopad 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2006 Vypada to moc hezky , uz aby to bylo a jaste funguje na 2.71, proste uzasny :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MorroR Odesláno Listopad 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2006 pěknej dárek pod strom:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeos Odesláno Listopad 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2006 No 3.00 to teda ještě neemuluje, ale booster na tom pracuje, takže je to jen otázka času :) Jinak projectpsp je už full-link: http://rapidshare.com/files/5382337/DEVHOOK_050_WWW.PROJECTPSP.COM.rar EDIT:Tenhle pack nefunguje, každý pspčkař si musí vytvořit vlastní kvůli nějaký ochranně v 2.8 EDIT2: Tak na 2.71 SE to asi pro jistotu nefunguje vůbec.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Listopad 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2006 je to paráda když na nás pořád takhle myslí :D a dopřeje nám tu pohodu do budoucna že pořád budem moct hrát iso Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzicek1982 Odesláno Listopad 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2006 Funguje vam tahle nova verze?Kdyz ji nakopituju do pSP a chci zapnout nejakou hru tak jenom zcerna displej a PSP se vypne.Pradtze nekdo jak na to :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeos Odesláno Listopad 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2006 Funguje vam tahle nova verze?Kdyz ji nakopituju do pSP a chci zapnout nejakou hru tak jenom zcerna displej a PSP se vypne.Pradtze nekdo jak na to :(Hm no instalace už je mnohokrát složitější, už to nestačí jenom nakopírovat...Musíš stáhnout 2.71 eboot, dumpnout ho, zkopírovat audio.prx, dumpnout 2.81, ukopírovat do devhooku v devhooku nahrát nějaký soubory do flash1 a spustit...Ale je to na delší návod, navíc to podle všecho nefunguje na 2.71.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Listopad 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2006 omg nefungje na FW SE ??? :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Listopad 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2006 funguje to na mim 2.80 fW? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Listopad 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2006 lol....NIE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzicek1982 Odesláno Listopad 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2006 No ja mam fw 1.5 .Tak pokud mate nekdo chut napiste mi sem navod jak to rozbehat.Diky moc přede! :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesek__ Odesláno Listopad 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2006 počkám jsi na trojku :) se nevyplati 2.8 stahovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dj_Shark Odesláno Listopad 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2006 No stáhl jsem to a dal do PSP a nejde mi to takže jako jdu ke starému devhooku.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hellghast Odesláno Listopad 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2006 No stáhl jsem to a dal do PSP a nejde mi to takže jako jdu ke starému devhooku.... stiahol si ten z projectu? oplati sa to tahat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Listopad 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2006 ok idem to skusit...vraj to rozbehali aj na SE-C vpohode... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maeko Odesláno Listopad 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2006 ok idem to skusit...vraj to rozbehali aj na SE-C vpohode... Co?? Funguje to?? Fakt nechci tu 1.50.. :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre.11 Odesláno Listopad 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2006 To zase bude "prejici" Koras nadavat ze je novej DH :lol: :lol: :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeos Odesláno Listopad 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2006 ok idem to skusit...vraj to rozbehali aj na SE-C vpohode...To zkus a pak dej vědět jak na to, zkoušel sem to několikrát s různýma nastaveníma, pořadím atd.. a nepovedlo se.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sir Geralt Odesláno Listopad 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2006 no me se taky zatim neak nedari :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dj_Shark Odesláno Listopad 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2006 No já nepřišel na to nastavení,ale udělal jsem hodně konbinací... a nešlo mi to takže na to víte co... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maeko Odesláno Listopad 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2006 Mě a myschoovi už to jde je to klackovina..:) Musíte si vygenerovat vlastní DUMP 2.82 kvuli SONY podpisu..:) Pokud se někdo neurazí že dávám odkaz na konkurenci nebo tak něco.. tak tady je podrobnej navod podle kteryho to jde uplně v pohodě..:) http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2006110016 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Listopad 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2006 jj uz mi to ficiii :) na SE-C aj SOCOM po nete ide Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Listopad 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2006 Jj, četl jsem o tom něco v readme, ale nechtělo se mi hledat všechny ty věci a hlavně jsem z toho nebyl moc moudrej, takže díky moc, jdu to zkusit :) . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dj_Shark Odesláno Listopad 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2006 Mě a myschoovi už to jde je to klackovina..:) Musíte si vygenerovat vlastní DUMP 2.82 kvuli SONY podpisu..:) Pokud se někdo neurazí že dávám odkaz na konkurenci nebo tak něco.. tak tady je podrobnej navod podle kteryho to jde uplně v pohodě..:) http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2006110016 Jj tohle je pěknej návod,ale jak koukám je s tim pěkný sraní... Takže to ne počkám si na emulaci 3.00 a pak se do toho asi pustim... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Listopad 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2006 skoda ze nejde Screenshot module atd lebo pcbfhn.txt ci jak su enkryptovane... :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.