valdoDK Odesláno Listopad 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2006 Sorry ze zase ale ked to spustim tak mi vypise ze: The game not be started. (80020148) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 valdoDK Odesláno Listopad 30, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2006 ten devhook pre 2.71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 atry Odesláno Listopad 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2006 ten devhook pre 2.71 ..mas v mechanice UMDcko.. ..jestli takhle budes pokracovat, tak tady s nama moc dlouho nepobudes :wink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 valdoDK Odesláno Listopad 30, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2006 mam tam UMD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 valdoDK Odesláno Listopad 30, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2006 ved preto sa pytam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jajar Odesláno Listopad 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2006 Sakra! Zase novej topic, nauč se otázky dávat do už existujících a TEBOU založených topiců a používej EDIT!!! Jaká je to hra? A jak máš nastavenej devhook? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 valdoDK Odesláno Listopad 30, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2006 Har je tam WRC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MorroR Odesláno Listopad 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2006 hlavní důvod proč mu nejde asi spočívá v tom, že nemá FW 2.71 SE ani 1.50 ale legal 2.71:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SackX Odesláno Listopad 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2006 Člověk aby tu furt kecal něco o tom používejte edit, nepoužívejte caps, čtěte info pro tLamy a on se dycky někdo najde:-), prostě píseček. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dj_Shark Odesláno Listopad 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2006 hlavní důvod proč mu nejde asi spočívá v tom, že nemá FW 2.71 SE ani 1.50 ale legal 2.71:) JJ v tom to asi bude... :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 myschoo Odesláno Listopad 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2006 lol asi sa snazi spustit regulerny devhook alebo co :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jajar Odesláno Listopad 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2006 Har je tam WRC Hm, ale já mám na mysli jakou hru chceš spustit (páč nepředpokládám, že chceš spustit ISO WRC, když ho máš na UMD). Nevím, jak na origo FW, ale myslím, že Devhook pro 2.71 už toho umí docela dost, včetně emulování 2.71-ky z flashe, tak v tom bych asi problém neviděl (ale do krve se hádat nebudu :P ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WItekS Odesláno Listopad 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2006 jestli mas legal 2.71, tak udelj vse polde tohodle : http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=5736 ...funguje tio mam to odzkouseny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 atry Odesláno Listopad 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2006 jestli mas legal 2.71, tak udelj vse polde tohodle : http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=5736 ...funguje tio mam to odzkouseny... ..v tom je problem... ..tenhle odkaz mu uz davalo nekolik lidi(vcetne me) v jeho predeslych topicich... ..ale mam pocit, ze je zbrklej a vzdycky to ani nedocte a uz neco zkousi..pak neco nefacha a hned zalozi nove topic :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WItekS Odesláno Listopad 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2006 :D:D tak jestli je to takhle, tak mu asi nikdo nepomůže-.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DammLore Odesláno Listopad 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2006 Božínku, to je materiál. Ještě že jsem mu včera psal zprávu, kde jsem mu vysvětlil, za co dostane upozornění, jak se má chovat na fóru a hlavně, pokud je začátečník, kam se má podívat než se zeptá. Psal jsem mu i to, kde najde položku HLEDAT, ale jak by řekl kolega Smoljak: "Je to marné, je to marné, je to marné...". Tohle je teda vážně extrém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wakusol Odesláno Prosinec 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2006 LOCK, k čemu tohle vede? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MorroR Odesláno Prosinec 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2006 k postnukleární apokalyptický válce bohů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
valdoDK
Sorry ze zase ale ked to spustim tak mi vypise ze: The game not be started. (80020148)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
17 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts