Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Fakt sorry uz iba posledna otazka prosim pomozte

valdoDK

Otázka

17 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Har je tam WRC

Hm, ale já mám na mysli jakou hru chceš spustit (páč nepředpokládám, že chceš spustit ISO WRC, když ho máš na UMD).

Nevím, jak na origo FW, ale myslím, že Devhook pro 2.71 už toho umí docela dost, včetně emulování 2.71-ky z flashe, tak v tom bych asi problém neviděl (ale do krve se hádat nebudu :P ).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0
jestli mas legal 2.71, tak udelj vse polde tohodle : http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=5736 ...funguje tio mam to odzkouseny...

..v tom je problem...

..tenhle odkaz mu uz davalo nekolik lidi(vcetne me) v jeho predeslych topicich...

..ale mam pocit, ze je zbrklej a vzdycky to ani nedocte a uz neco zkousi..pak neco nefacha a hned zalozi nove topic :)

Odkaz ke komentáři

• 0

Božínku, to je materiál. Ještě že jsem mu včera psal zprávu, kde jsem mu vysvětlil, za co dostane upozornění, jak se má chovat na fóru a hlavně, pokud je začátečník, kam se má podívat než se zeptá. Psal jsem mu i to, kde najde položku HLEDAT, ale jak by řekl kolega Smoljak: "Je to marné, je to marné, je to marné...". Tohle je teda vážně extrém.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu