SEMRY Odesláno Listopad 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2006 Tak ted pařím tuhle gamesku. Hrajete to tu někdo? Je to jen pro příznivce startreku :) Celkem si mi to líbí ale zacíná to bejt stereotipní. nevíte kolik to má misí? Místama je to docela težky. Zavzpomínal jsem na starý časy kdy jsem žral na čt1 ten seriál. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sir Geralt Odesláno Listopad 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2006 no ja sem to chvilku hral, ale vubec me to nechytlo ne ze by ta hra byla uplne spatna ale neni to proste nic pro me. ps:serial ten byl hodne good, kdyz ho davaly tak sem si nenechal utect ani jedinej dil :) no ale to uz bylo hodne davno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Listopad 30, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2006 Jo celkově je to slabší. Chtělo by to lepší příběh a prokládat to videama jak v LOTR:Tactics Jinak mě to ještě celekm baví, vždycky tak jednu misi an dobrou noc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Listopad 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2006 taky jsem cas od casu blazen do star treku, ale tahle gameska me nevim proc moc nelaka... stoji to za vyzkouseni?... ps: sledujete nekdo serial star trek: enterprise ...docela good :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Prosinec 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2006 A o co v tý hře jde? Je to něco jako ST: Starfleet command? PS: Podle mně nejlepší série v tv byla Voyager. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Odesláno Prosinec 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2006 A o co v tý hře jde? Je to něco jako ST: Starfleet command?PS: Podle mně nejlepší série v tv byla Voyager. Spíš bych ji přirovnal ke Star Trek: Armada II :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimo Odesláno Prosinec 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2006 jj hral jsem, ale zasek sem se asi u 8. federální mise....tu za boha nemužu udělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Prosinec 2, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2006 Já sem ted asi v 6 misi. je to furt to samý. Chce to umět se terfovat do stejnýho místa, pak padne štít a rozsekat je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.