Marr Odesláno Duben 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2008 ...mam jeden problém že když instaluju dema z Pstore(US)tak mi to napíše chybu 80029564 a instlace se zruší:(...vubec newim co stim:(... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Duben 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2008 http://console-forum.net/showthread.php?t=23706 80029564 - Stažená hra nebude nainstalována - Důvod neznámý takže ti bohužel nepomůžu ...zkus stáhnout znova... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pípa Odesláno Duben 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2008 ...mam jeden problém že když instaluju dema z Pstore(US)tak mi to napíše chybu 80029564 a instlace se zruší...vubec newim co stim:(...mam ten samej problem u psp her...:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marr Odesláno Duben 2, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2008 stalo se to mi to už asi u 3.dema a ani opetovny staření nemohlo:(... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Duben 3, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2008 zkus naformatovat HDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Marr
...mam jeden problém že když instaluju dema z Pstore(US)tak mi to napíše chybu 80029564 a instlace se zruší:(...vubec newim co stim:(...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.