patricenko Odesláno Duben 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2008 Tak na tuhle hru se hodně těším,na videu to zatím vypada hodně dobře. http://uk.youtube.com/watch?v=GhN1YLFS4qA Tak co vy na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 čau mám problém hraju ufc ale jak mile mě dostanou na zem tak jsem v pytli když se snažím otočot tak mě zas vrátí třeba 10x za sebou a když mi dá submission tak ho nedokazu odvratit tocim jak zbesilej stickem a nic... tutorial jsem udelal x krat a i kdyz jdu proti slabsimu tak to nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 to to nikdo nehrajeM? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maggots Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 Heh co na to rict de to ,proste musis trenovat ,dulezity je taky jak hodne je tvuj hrac unavenej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sid1468621394 Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 Když ležíš na zemi tak je nejlepší točit pravým joystickem po směru hodinovejch ručiček, tendle pohyb mě z toho dycky dostal :D :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
citronada Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 ano , jak říká sid stači točit joystickem ve směru hodinových ručiček a mělo by to jít .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 to tocim jak sv*n :D a stejne tapne z 90%ale trochu už ovládám ty transitions takze se nejak zvedam apod.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David50G Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 voe nechci se chlubit ale byl jsem na druhém míste z celého světa bohužel xko už nemám jinak bych tě trénoval :D:D:D máš tam více triků co nejsou v tréningu třeba flick to znamená že jeho útok odvrátiš a předěláš na svů třeba je na tobě a pravím analogem udělá půl kruh ty v tu chvíly klikneš pravím analogem bud do prava nebo do leva a jestli se ti to povede tak uvidíš místo a by se ti dostal na břicho tak ty budeš na ním jinak tady se koukni blbě se to vysvětluje http://ufcundisputed.com/#/video Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 a hele co mám vylepšovat nejvíc abych se ubránil a dokázal dýát submission chápu že ''submission defense/offense'' a co jeste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David50G Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 Dech to si dej asi nejvíc pokud nemáš dech a prsty na submission taky né tak tě budou dávat pořád podle toho co chceš jestli boj ve vzduchu nebo na zemi jesti vzduch tak dejsi dobré bomby potom obranu proti tomu aby tě zhodil atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 uz v pohode vy ''skilloval'' jsem sub def. a sub of. na 75 a už to jde musím vžyd samozřejmě dostat na co nejmenší staminu a pak nejlíp ho dostat alespon ejdnou do ''šedého'' obrazu pak takedown,slam,leg lock a ahoj :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David50G Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 co máš za postavu má BJJ nebo wrestling či co ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 wrestling ale mám jiný problém tenhle slam my nejde normalne se vsema zapasnikama ano ale s moji postavou ne normálně když ho pravým stickem grapnu taa pak to má jít RB+určitý pohyb pravým sitckem ale nejde ani ejden ze 4 slamů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.