Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

zakys v GTA:VCS

Gladiator

Recommended Posts

Ktera mise je podle vas nejtezsi? Me dala zatim nejvic zabrat ta jak se nici ty policejni anteny a o moc dal jsem se jeste nedostal.

j to jsem delal tady tak 20x - strilel jsem do toho raketometem z dola , pak jsem prisel na to ze bych mohl vylezt nahoru tam to znicit a zrovna tam byla helikoptera, tou jsem to vsechno oblital a dal jsem to s toto taktikou napoprve ... :)

ale jinak skad me dal taky zabrat nez jsem prisel na to jak to mam projezdit a ta mise kdyz sem musel odvezt Lance z letiste ... ale je tam docela dost tezkych pasazi ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ktera mise je podle vas nejtezsi? Me dala zatim nejvic zabrat ta jak se nici ty policejni anteny a o moc dal jsem se jeste nedostal.

j to jsem delal tady tak 20x - strilel jsem do toho raketometem z dola , pak jsem prisel na to ze bych mohl vylezt nahoru tam to znicit a zrovna tam byla helikoptera, tou jsem to vsechno oblital a dal jsem to s toto taktikou napoprve ... :)

ale jinak skad me dal taky zabrat nez jsem prisel na to jak to mam projezdit a ta mise kdyz sem musel odvezt Lance z letiste ... ale je tam docela dost tezkych pasazi ...

a jak uz si daleko??

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu