Gladiator Odesláno Prosinec 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2006 Zdar delam misi v prvnim meste za nakou tu zenskou tusim ze se menuje Luisa no a mam s ni ukrast hasicsky auto dojet k nakymu bordelu kde hori a uhasit ho jenze jak? Vzdycky mi ten bordel shori nevite kde presne mam strikat s tim autem? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Prosinec 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2006 zrovna taky delam tuhle misi...musis strikat do sipek...ale je to tezky, musis tam bejt co nejdriv... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Prosinec 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2006 prsote musis strikat na ten barak ... jinak toto je narozdil od toho co te ceka NIC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Prosinec 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2006 musíš nějak šikovně na tu střechu,taky mě to trochu s*alo že sem musel najít místo kde to fungovalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Prosinec 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2006 sorry za OT, ale bude to horsi??? myslim tim radikalne.. :!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gladiator Odesláno Prosinec 1, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2006 ty voe ta hra je tezka jako prase Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Prosinec 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2006 ty voe ta hra je tezka jako prase heh..to si taky nekdy rikam, ale dyt sme teprv na zacatku! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Prosinec 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2006 lol tto misia este nebola NIC!! som mal na prvu supu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NecroMachine Odesláno Prosinec 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2006 Ktera mise je podle vas nejtezsi? Me dala zatim nejvic zabrat ta jak se nici ty policejni anteny a o moc dal jsem se jeste nedostal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Prosinec 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2006 asi moc nemuzu soudit, pac sem zrovna udelal tu, po haseni bordelu...jinka asi ta, kdyz vyzvedavam bratra z letiste.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Prosinec 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2006 Ta s tim vysokozdviznym vozickem jak horel sklad, tu sem delal dlouho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gladiator Odesláno Prosinec 1, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2006 Ta s tim vysokozdviznym vozickem jak horel sklad, tu sem delal dlouho... jj ta s tim vozejkem byla taky vostra celkove si myslim ze je ubohy kdyz tvurci natahujou hraci dobu tim ze delaj takhle tezky mise Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Prosinec 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2006 jj souhlas, u mne byl hlavni problem to ze sem se snazil porad tahat jiny bedny..:D:D pak uz to sllo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Prosinec 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2006 Ktera mise je podle vas nejtezsi? Me dala zatim nejvic zabrat ta jak se nici ty policejni anteny a o moc dal jsem se jeste nedostal. j to jsem delal tady tak 20x - strilel jsem do toho raketometem z dola , pak jsem prisel na to ze bych mohl vylezt nahoru tam to znicit a zrovna tam byla helikoptera, tou jsem to vsechno oblital a dal jsem to s toto taktikou napoprve ... :) ale jinak skad me dal taky zabrat nez jsem prisel na to jak to mam projezdit a ta mise kdyz sem musel odvezt Lance z letiste ... ale je tam docela dost tezkych pasazi ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Prosinec 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2006 Ktera mise je podle vas nejtezsi? Me dala zatim nejvic zabrat ta jak se nici ty policejni anteny a o moc dal jsem se jeste nedostal. j to jsem delal tady tak 20x - strilel jsem do toho raketometem z dola , pak jsem prisel na to ze bych mohl vylezt nahoru tam to znicit a zrovna tam byla helikoptera, tou jsem to vsechno oblital a dal jsem to s toto taktikou napoprve ... :) ale jinak skad me dal taky zabrat nez jsem prisel na to jak to mam projezdit a ta mise kdyz sem musel odvezt Lance z letiste ... ale je tam docela dost tezkych pasazi ... a jak uz si daleko?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.