Still Odesláno Duben 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2008 Zdravím,stáhl jsem si PMPlayer Advance,normálně mi běží až na to že mi nechce najít žádnej film,zkoušel jsem je hodit kamkoli a prostě nic.Nepřehrává nějakej jinačí formát než třeba mp4 a AVC? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Duben 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2008 přehráví PMP formát :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Still Odesláno Duben 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2008 přehráví PMP formát :D tak to potom jo:? a nemohl by jsi mi doporučit nějakej mp4 přehrávač?Dík:arrow::idea: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xpe Odesláno Duben 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2008 Na mp4 prece zadnej nepotrebujes ne ? Jinak na pc staci quicktime. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Still
Zdravím,stáhl jsem si PMPlayer Advance,normálně mi běží až na to že mi nechce najít žádnej film,zkoušel jsem je hodit kamkoli a prostě nic.Nepřehrává nějakej jinačí formát než třeba mp4 a AVC?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts