tekken90 Odesláno Duben 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2008 O co jde ? - půjčování her mezi uživateli fora, nejspíš přes poštu ;) - aby se zabránilo podvodům (ukradení hry atd) mohly by se hry půjčovat na "dobírku" takže by dotyčnému kdyžtak zůstaly alespoň peníze :) - za půjčování her se budou udělovat kladné/negativní hodnocení podle toho jak jste s půjčením hry spokojeni (např jestli jste dodrželi dohodnutou dobu půjčení, stav hry je stejný atd.) toť vše :) .. pište jestli je zájem :) marek_2080: nastaveno jako Dulezite oo, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mansda36 Odesláno Duben 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2008 Podlemě dobrej nápad . Ale určo bych neručil 1700 Kč . to by si ten někdo mohl koupit novou hru . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Duben 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2008 Já už sem si pár her pučil / pučil někomu, ale jen klukům z města :) . Takhle je to víc komplikovaný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Duben 7, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2008 Podlemě dobrej nápad . Ale určo bych neručil 1700 Kč . to by si ten někdo mohl koupit novou hru . šlo jen o návrh aby ten kdo půjčí hru měl nějaký "pojištětní", záleží na domluvě mezi těmi co by si hru půjčili. a prosil bych ty co nemají PS3 aby se zdrřeli komentáře ;) btw já mám od marka pučený 4 hry a spokojenost :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Duben 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2008 ja mel od tekka pujcenej Lair, vratil jsem ho jak jsme se dohodli :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heksa Odesláno Duben 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2008 bylo by to moc pekny, nejaky hry bych chtel taky urcite pujcit ale to toho cloveka musis znat, takhle nigdy nevis v jakym stavu ti to vrati takhle se ti muze stat ze ti to zase posle z5 na dobirku po zapujceni, ty to zaplatis a az to rozbalis tak zjistis ze to je bud brutalne poskrabany nebo ze v tom je nejaky vypaleny CD a tvoji blu-ray hru "zapomel" u sebe v PS3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Duben 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2008 Nápad dobrý,ale lidský faktor....?!Lepší bude asi klasická výměna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Duben 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2008 Tak co nabidne nekdo nakou hru na pujceni ? 8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Duben 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2008 no ja bych SI rád půjčil Uncharted, nebo Assasina:)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Duben 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2008 kdo mi pučí Uncharted je MAST3R:lol:... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guns-player Odesláno Duben 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2008 no vidim v tom jeden problem: co když ten člověk, který půjčil hru nebude chtít tu zálohu, kterou dostal vrátit? a ta osoba s tou jeho hrou ty prachy bude chtít zpět??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woozzi Odesláno Květen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2008 ahojda...hleedam nekoho, kdo by mi neprodal, ale jen vymenil jakoukoli hru na ps3,,....dnes jsem dostal ps3 a neumím zapojit ps store..a na koupeni hry nemam money....kdyby kdokoli byl ochotnej nejakou hru pucit tak bych byl moc moc rad, diky....nejlepe z kralovehradeckyho nebo pardubickyho kraje..diky moc.. marek_2080: presunuto z PS3 Koupím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SmoKe911 Odesláno Květen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2008 Já bych do toho klidně šel ... ovšem mám jen FIFU 2008 a F1 Formule dal by někdo change ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Červen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2008 Já bych bral tu formuli1,dal bych ti za ni genjiho co říkáš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gumitek Odesláno Červenec 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2008 Zdravím, je tu někdo z východních čech (Hradec/Chrudim) kdo by něco pučil ???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Červenec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2008 A je tu někdo kolem PLZNĚ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobika91 Odesláno Srpen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2008 Zdravím, je tu někdo z východních čech (Hradec/Chrudim) kdo by něco pučil ???? No já sem kdyžtak od Přelouče Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts