janaltom Odesláno Duben 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2008 Zdarec, mam novou PSP slim black piano s fw 3.72 je mozny to preflashnout na nejaky custom fw ? Hledal jsem navod ale nenasel :-( Dekuji moc za info, Decka budou mit radost kdyz mi pomuzete ... Kdyztak ICQ 6021248 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Duben 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2008 Pandora's Battery .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 janaltom Odesláno Duben 7, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2008 jo to bych rad, ale uz jsem to zkousel a daleko jsem se nedostal :-( viz: http://console-forum.net/showpost.php?p=236979&postcount=281 ozval se mi lortpower, a prislibil pomoc, takze zitra snad budu chytrejsi ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 janaltom Odesláno Duben 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2008 A nenaformatuju a ne a ne a ne ... je jedno jestli je v PSP ci usb ctecce :-( C:\>mspformat.exe J You are about to format the drive J. All data will be lost. Do you want to continue? [Y]Y Write error. C:\> na tomto jsme pohoreli ... takze kdo mi poradi co a jak dal ? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vojta69 Odesláno Duben 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2008 si to od někoho nech udělat ne?nemusíš kvůli tomu tvořit pandoru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Michalks Odesláno Duben 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2008 jakej mas windows na Viste to neudelas jenom na XP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Deniszek Odesláno Duben 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2008 proste se podivej na mapu flasheru ( tekkenuv podpis ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dejv Odesláno Duben 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2008 A odkud seš? Já bych ti to klidně udělal. Záleží odkud seš. Klikni na odkaz v podpise a uvidíš mapku flasherů.8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 janaltom Odesláno Duben 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2008 Znojmo, ale to uz je jedno uz jsem si to udelal ... Pouzil jsem HANuv navod se starsi verzi Cemenetarky a Pandory ... V navodu http://console-forum.net/showthread.php?t=11173 je prilis moho variaci a nedarilose mi to podle nej delat i kdyz tam byly novejsi verze aplikaci ... Takze dekuji vsem zucastnenym za pomoc ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
janaltom
Zdarec,
mam novou PSP slim black piano s fw 3.72
je mozny to preflashnout na nejaky custom fw ?
Hledal jsem navod ale nenasel :-(
Dekuji moc za info, Decka budou mit radost kdyz mi pomuzete ...
Kdyztak ICQ 6021248
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts