onzin Odesláno Duben 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2008 Úvod Jak se zbavit červenýho kroužku smrti tu již bylo mnoho a když naskočil mě, tak jsem si řekl jak bych tomu asi mohl předejít, na něco jsem přišel a od tý doby co to použivám se mi červený kroužek ani neukázal. Schrnuto-podrženo pokusím se vám v tomto tutoriálu ukázat jak se dá předejít neblaze u XBOXářů proslulému RROD. Co potřebujete: - Otevřený XBOX 360 - Vážně se tady nebudu rozepisovat jak se otevírá, jakoby tutoriálů na otevření nebylo všude přespříliš - Chladič Evercool Xbox 360 - Např. http://herni-konzole.alza.cz/chladic-evercool-xbox-360-tg-xb1-d82740.htm - za 190,- což zas není taková pálka. - Nemít RROD - Když ho máte samozřejmě musíte se ho zbavit 8). - Zbavit se ho mužete např. TowelTrickem (viz můj typ dole). A teď k samotnýmu návodu -Položíme otevřenou konzoli horizontálně EDIT: a podložíme ji něčím jako kniha (pro lepší odvod tepla)- viz. foto. - Položíme chladic vedle DVD romky na odvodič vzduchu (nevim jak to pojmenovat to bílý)a okraj, až ho zapojíte musíte ho chvíli štelovat, protože vybruje a neustále někam padá, dokud nenajdete správnou pozici - viz. foto. Zapojíme ho do jednoho z předních USBček - opět viz. foto. Závěr - Neodpovídám za vzniklé žádný škody (netušim co by se mohlo stát) - Nezaručuji se ze to bude fungovat. - Výhodou chladiče Evercool pro Xbox 360 je že větrá i při vypnutí konzole. - Tento tutoriál jsem vymyslel čistě já-sám a od někud jsem ho neukrad, foto je taky moje. - Sorry za malý fotky a za úpravu textu (Je to můj první tutoriál).:wohow: ___________________________________________________________ Můj slibovaný typ na Toweltrick - Odpojit chlazeni (to uvnitř). - Zabalit do dvou ručníků. - Zapojit do elektřiny - Zapneme na 15 minut nebo do doby než se rosvítí 2 červená světla (což znamená přehřátí). - Potom ji vypnem, rozeberem a použijeme můj trick (ten s chladicem) a po dvou hodinách zkusit spustit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Duben 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2008 dva detaily.....první u nových xboxů tenhle problém jaksi není a u starších typů je hlavní trik jeden.....nemějte xbox360 naležato, ale nastojato a už vůbec ne na něčem co blokuje odvod tepla....například dřevo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onzin Odesláno Duben 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2008 První příspěvek a hned kritizace :), já mam ten novější model(a stejně se mi posral) a mám ho položenej ještě na knize a na podlahu jsem ho položil jen aby se to líp fotilo 8) - tak já to pro tebe změnim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Duben 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2008 pro mě to měnit nemusíš a já tě navíc nekritizuju :) je to dobře udělané ale než přejít k blbostem co udělat tak první říct i tyhle věci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin112 Odesláno Duben 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2008 to mas jako porad otevrene? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onzin Odesláno Duben 7, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2008 Jo, ale furt lepsi nez aby se mi zase posral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
white Odesláno Duben 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2008 Myslím,že dobrá práce,ale zase u novějších verzí už to riziko zas až takové není... Myslím,že by to většina radši neklamovala,než aby se v tom vrtali a pak o záruku přišli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onzin Odesláno Duben 7, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2008 ja oni právě už přišel a pak se mi posral(tyden novy 1.4.2008 :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
white Odesláno Duben 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2008 ja oni právě už přišel a pak se mi posral(tyden novy 1.4.2008 :-) No lidi jak myslíte,je to na vás,ale já osobně bych do toho radši nešel. - Nic proti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onzin Odesláno Duben 7, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2008 Ja bych do toho taky radsi nesel kdybych nemusel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mootoo Odesláno Duben 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2008 onzin nevsimaj si ich su posraty az medzi lopatkami ;) dobry tut hlavne sa mi paci ze to mas otvorene :P jaky hardcore :D:D:D pekny tut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onzin Odesláno Duben 7, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2008 onzin nevsimaj si ich su posraty az medzi lopatkami ;) dobry tut hlavne sa mi paci ze to mas otvorene :P jaky hardcore :D:D:D pekny tut. thx :) :arrow: konecne nejaka pochvala 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomasr. Odesláno Duben 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2008 jj vpohodě ale myslim že by tam šel nainstalovat i nějaký menší větráček 40x40mm a napájet ho taky přes usb by nebly problém a navíc bys určitě mohl i xboxa zavřít ( nevyznám se v xboxech nemám ho :) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JamesRamone Odesláno Duben 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2008 hele to vypadá hustě:D já bych se jen bál pže mam docela dost prachu aby se do toho neprášilo..ale zatim sem s boxem problém něměl takže to zatim nepotřebuju...ale nice work;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M4Touch Odesláno Duben 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2008 Pls jak otevřít Xbox ? Mě se to nějak nedařilo, zasekl jsem se u těch horních/dolních šedejch plastů.. Nevíte kde bych sehnal nebo jak se jmenuje ten nástroj, čím dává ty šedý plasty pryč na tomto videu ? Díky. http://www.youtube.com/watch?v=LXwXC1IE_ck Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Duben 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2008 nastroj? bych rek, ze to nejak vtlaci ty plasty.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rune Odesláno Duben 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2008 Pls jak otevřít Xbox ? Mě se to nějak nedařilo, zasekl jsem se u těch horních/dolních šedejch plastů..Nevíte kde bych sehnal nebo jak se jmenuje ten nástroj, čím dává ty šedý plasty pryč na tomto videu ? Díky. http://www.youtube.com/watch?v=LXwXC1IE_ck otvírač na plechovky ?!? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeepThroat Odesláno Duben 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2008 Ten týpek používá nějaké podobné kleště. http://www.maxsport.cz/outdoor-multifunkcni-kleste-maxsport-49_63.html Mám je a je to paráda,uděláš s tím uplně vše,jen je třeba vybírat na co je budeš v budoucnu používat.Jsou i levnější ale jak máslo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onzin Odesláno Duben 7, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2008 jj vpohodě ale myslim že by tam šel nainstalovat i nějaký menší větráček 40x40mm a napájet ho taky přes usb by nebly problém a navíc bys určitě mohl i xboxa zavřít ( nevyznám se v xboxech nemám ho :) ) Zavrit bys ho nemohl protoze by se tam stejne nevesel 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onzin Odesláno Duben 7, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2008 hele to vypadá hustě:D já bych se jen bál pže mam docela dost prachu aby se do toho neprášilo..ale zatim sem s boxem problém něměl takže to zatim nepotřebuju...ale nice work;) Ten prach neni problem pokud se ti jednou mesicne priplete do pokoje lux. Ja stim prachem este nemel problem :D (Xbox mam tyden) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onzin Odesláno Duben 7, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2008 Pls jak otevřít Xbox ? Mě se to nějak nedařilo, zasekl jsem se u těch horních/dolních šedejch plastů..Nevíte kde bych sehnal nebo jak se jmenuje ten nástroj, čím dává ty šedý plasty pryč na tomto videu ? Díky. http://www.youtube.com/watch?v=LXwXC1IE_ck Nevim presne co je v tom videu, ale ja pouzivam neco jako hacek(ukradl jsem ho z maminiho jehelnicku;viz foto) je to na ty fotce, pouzivam tu tlustci stranu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mootoo Odesláno Duben 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2008 preoblem je s napajanim v USB je len 5V a standardne sa robia len 12V fany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Duben 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2008 Mas to pekny ale jen dotaz proc si ho po tydnu kdy se ti rozbil nedal na zaruku mel bys novej a mozna by ses tohohle usetril....jesltli byl ale flashlej a platils za flash tak docela chapu...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyrus-C2 Odesláno Duben 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2008 Mas to pekny ale jen dotaz proc si ho po tydnu kdy se ti rozbil nedal na zaruku mel bys novej a mozna by ses tohohle usetril....jesltli byl ale flashlej a platils za flash tak docela chapu...:) psal,že už o záruku přišel:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Duben 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2008 psal,že už o záruku přišel:roll: V tomhle topicu to asi nebylo...:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.