SackX Odesláno Prosinec 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2006 je to číslo úkolu 2, dostal sem ho od tý šamanky za vesnicí jak se k ní fičí přes to lítající kolo, kuli tomu se nemůžu dostat do další epizody. Něco po mě chce o ňákym tom zachránění lesa či co...? Už sem to prolezl 10x a nevim kde to je. Případně dík:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Prosinec 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2006 nevim jestli to je ono,ale myslim že máš jít k tomu oltáři vedle vesnice a použít tam prázdnou láhev aby se ti naplnila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SackX Odesláno Prosinec 2, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2006 Jo, o oltáři se tam mluvilo, ale neřekl bych že by to byla taková malá blbost. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorel Odesláno Prosinec 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2006 Myslim, ze mas naplnit tu nadobu a potom ak si dobre pamatam vyliecat v leveli par stromov. Su take uplne vyschnute cierne. Ak je to teda ten level co myslis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Prosinec 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2006 nn,to je až pozdějc ve hře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Prosinec 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2006 ja jsem tenhle quest neplnil, ale stejne jsem se dostal dal... to je asi nejaky sekundarni quest, jestli nevis jak, kaksli na to a radsi se soustred na pribehove questy :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.