T-o-mmy Odesláno Prosinec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2009 Tak, už mám nový STEAM: přidejte si mě , nick: fallcon967 nick ve hře: T[o]mmy :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nesquick Odesláno Prosinec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2009 kde hrajete TF2 ? hraju to asi 3 týdny a to je prostě boží hra :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Prosinec 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2009 kde hrajete TF2 ? hraju to asi 3 týdny a to je prostě boží hra :D ja hraje posledni dobou jen tady 212.227.102.154:27019 je to koth_viaduct only a je to fakt řežba :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Prosinec 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Prosinec 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2009 sleva na The Last Remnant™ ....75%...9.99€ http://store.steampowered.com/app/900770/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Prosinec 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 FREE weekend Team Fortress2 + novi update- DEMOMAN+SOLDIER http://store.steampowered.com/app/440/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nesquick Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 FREE weekend Team Fortress2 + novi update- DEMOMAN+SOLDIER http://store.steampowered.com/app/440/ mohl bys mi říct co to znamená ? já že mi to furt chodí na steam že nějakej update ale newim co jako :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Prosinec 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 to bude ted o vikendu...novi zbrane pro Demomena a Soldiera + naky achivmenty a beztak i naka nova mapka :) a od zitra to bude free na celej vikend... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 to bude ted o vikendu...novi zbrane pro Demomena a Soldiera + naky achivmenty a beztak i naka nova mapka :) a od zitra to bude free na celej vikend... A prý bude víkendová sleva 50% ;) ,začne od zítřka.. Říkal mi to kámoš ,ale nevím :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 hrajete nekdo jeste 1.6? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Prosinec 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 A prý bude víkendová sleva 50% ;) ,začne od zítřka..Říkal mi to kámoš ,ale nevím :( Takze joo.--...TF2 za 7.50€ a FREE weekend je tuuu !!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nesquick Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 hraje tu někdo Killing floor ?:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Prosinec 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 hraje tu někdo Killing floor ?:cheesygrin: ja ho mam...ale moc ho nehraju...pred tejdnem k tomu vysel novej mod ...je na steamu ke stazeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 Pokud by chtěl někdo něco koupit přez STEAM napiště na STEAM: dyticek . Nebo na icQ: 329121385 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nesquick Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 ja ho mam...ale moc ho nehraju...pred tejdnem k tomu vysel novej mod ...je na steamu ke stazeni jojo :) včera sem si tu hru koupil , paráááádní hra :) jednou byla na víkend zdarma tak sem jí zkusil ... a od tý doby sem jí chtěl :) jojo ten mod právě stahuju ... myslim že ted asi před 10 vteřinama se stáhl takže du okusit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Jarousek Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 Mně se zdál Killing Floor mnohem slabší než Left 4 Dead, obzvlášť teď co vyšlo L4D2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nesquick Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 Mně se zdál Killing Floor mnohem slabší než Left 4 Dead, obzvlášť teď co vyšlo L4D2. já nevim no , mě killing floor prostě chytl strašně :) ovšem ten novej mod teda nic moc :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Prosinec 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 jojo...ten mod je docela ubohej...hral sem ho tak 5 minut a vypnul sem to...KF je po updejtech uz dost dobre hratelnej...ze zacatku tam bylo hodne chyb..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nesquick Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 jojo...ten mod je docela ubohej...hral sem ho tak 5 minut a vypnul sem to...KF je po updejtech uz dost dobre hratelnej...ze zacatku tam bylo hodne chyb..... taky sem to po cca 5 minutách vipnul ... no já ho hrál poprví když byla na vikend zkušební verze , to je tak měsíc zpátky a ve čtvrtek sem si ho konečně koupil :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pistacie Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 to ja parim jenom 1.6 me by snad muj pc ani nic jinyho nerozjel :( :( :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nesquick Odesláno Prosinec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2009 ou maj gad ! mega slevy na steamu ! sakra to si přilepšim na vánoce :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Prosinec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2009 ou maj gad ! mega slevy na steamu ! sakra to si přilepšim na vánoce :D To mě poser těch je jak naprcaných na to čumím jak znovu zrozenej :D Kdo by měl zájem můžu někomu něco koupit ,kdo nemá paypal - kreditku ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Prosinec 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2009 ja jdu nakupovat zrovna ted :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Jarousek Odesláno Prosinec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2009 GTA 4 je jasná koupě, ještě zvažuji toho Riddicka, ale zatím počkám za bude za ty další denní dealy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nesquick Odesláno Prosinec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2009 Tak já si koupil GTA IV , Mirror's Edge , S.T.A.L.K.E.R. : Shadow of Chernobyl a pecka na konec ... Zombie Bowl-O-Rama :lol: + 2 charakter packy pro killing floor :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.