shit Odesláno Prosinec 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2009 ja koupil gta4 a pak ruzny blbosti po euru-2 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nesquick Odesláno Prosinec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2009 ja koupil gta4 a pak ruzny blbosti po euru-2 :) kup Zombie Bowl-O-Rama toe řežba :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Prosinec 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2009 kup Zombie Bowl-O-Rama toe řežba :lol: jj to mam taky :D sem zvedavej co slevni za ty 2 hodky zas...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommzs Odesláno Prosinec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2009 Já mám GTA IV:) Za tu cenu? Pecka!!! EDIT: více jak 202Kč stojí 20dní pomalého stahování GTA IV na torrentech... a případně podobně/více stojí rapidshare acc... takže proč pirátit:D Kéž by za tyhle ceny byli hry pořád... třeba nove COD za 60E je hrůza... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Prosinec 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 Já mám GTA IV:) Za tu cenu? Pecka!!!EDIT: více jak 202Kč stojí 20dní pomalého stahování GTA IV na torrentech... a případně podobně/více stojí rapidshare acc... takže proč pirátit:D Kéž by za tyhle ceny byli hry pořád... třeba nove COD za 60E je hrůza... to teda....pokud ty hry nejsou ve sleve tak jsou dost drahe na steamu...ja mam cod6 z obchodu za 1000...na steamu to stoji skoro 1500....a to gta je za ty prachy fakt narez...nekup to kdyz je to tak levny :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nesquick Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 jde vám na steamu obchod ? ted dobíhala ta akce , tak sem čekal co tam hoděj zase ... a už se mi to nechce načíst ? EDIT:tak už to jede :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Prosinec 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 tak se me stala takova haluz...koupil sem si hru za 9.99 a chvili na to ta sama hra stoji 22.99...hehe...dobra 5minutova sleva :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 L4D - 75% zlava... ja uz som kupil :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nesquick Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 L4D - 75% zlava...ja uz som kupil :P Díky za upozornění ... koupeno :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Leden 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 CSS na steamu opet za 100 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrana.p Odesláno Leden 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 ty nákupy na steamu asi jsou skrz to PayPal bo-co, že? :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nesquick Odesláno Leden 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 ty nákupy na steamu asi jsou skrz to PayPal bo-co, že? :-( Nějak tě ted nechápu ? ale na steamu de kupovat přes jakouko-li banku , stačí mít internetový bankovnictví :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrana.p Odesláno Leden 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 Nějak tě ted nechápu ? ale na steamu de kupovat přes jakouko-li banku , stačí mít internetový bankovnictví :) a jak se dělá přepočet z eur na Kč, dle platného denního kurzu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nesquick Odesláno Leden 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 a jak se dělá přepočet z eur na Kč, dle platného denního kurzu? jo , dle denního kurzu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrana.p Odesláno Leden 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 jo , dle denního kurzu Tak to může být super, vidím že toho o steamu hodně víš, mohl bych si tě kdyžtak hodit na icq a alespoň ze začátku než bych vše pochopil, by jsi mi radil?? Mám objednány hry: - Half-Life Orange box - L4D a chystám se zakoupit: Aliens vs Predator 3 Díky, Petr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Leden 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2010 Tak to může být super, vidím že toho o steamu hodně víš, mohl bych si tě kdyžtak hodit na icq a alespoň ze začátku než bych vše pochopil, by jsi mi radil??Mám objednány hry: - Half-Life Orange box - L4D a chystám se zakoupit: Aliens vs Predator 3 Díky, Petr to mas objednane DVD verze z CZ shopu nebo jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrana.p Odesláno Leden 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2010 to mas objednane DVD verze z CZ shopu nebo jak? jj a hned jsem je nainstaloval, ale HL2 blbne, nespustí se vyhodí to dvě "ERRORS okna" a nic dál :-( nějakou radu pls - a pokud bych to nevadilo ještě bych se zeptal kde naleznu seznam, alepsoň přibližný, her které se hrají, MP, na STEAMU,... díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Leden 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2010 http://store.steampowered.com/search/?showall=1 tady mas seznam her a vlevo jsou zanry... jinak s tim HL2...zkust na tu hru ve steam games kliknout pravou mysi..Properties/Local File/Verifi integrity .....pokud ti tam treba chybi nejake soubory tak se ti to znovu stahne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrana.p Odesláno Leden 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2010 vše už fakčí, díky díky.... Nová hra: Lost Planet Extreme Condition,............. kdo má a zapařil by :-)??????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Únor 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2010 vše už fakčí, díky díky....Nová hra: Lost Planet Extreme Condition,............. kdo má a zapařil by :-)??????? lost planet mam taky ta\k muzem dat :) jakej mas nick na steamu ze bych si te pridal? ja "shithc" jinak za 2 tejdny bude nove AVP...jdete do toho nekdoi? ja uz to mam predkoupene :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Únor 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 demo AVP na steamu http://store.steampowered.com/app/34200 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrana.p Odesláno Únor 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 Můj nick na STEAMU je SyselCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrana.p Odesláno Únor 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 Mám problém, když jsem si na svém novém pc nainstaloval steam a dal stáhnout TF2, počkal až se stáhnou všechny aktualizace a chtěl hru spusti naběhl mi jeden problém. Před spuštěním tam naběhlo menší okno, kde stojí Validating Steam files (0/1) skočí 1/1 a .. - ... a pokaždé když to znovu spustím tak je to pořád dokola a do hry se nedostanu. Děkuji za radu!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Únor 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 zkus preinstalovat steam nebo tu hru smaznout a\ stahnout znova...me to taky obcas dela ale cim to je to fakt nevim...nedavno sem musel preinstalovat celej win protoze me nesly naky hry...ted uz jdou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Březen 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 tak sem si koupim Battlefield Bad Company 2 a musim rict ze je to opravdu mazec...singl sem hral jen chvili protoze spis hraju multak...ten je fakt krudej...rezba jak ma bejt...vsem vrele doporucuji :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.