shit Odesláno Září 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2008 Mam takovy mensi dotaz vi se uz jestli bude na vanoce zas nejaka cenova akce ??oni sou slevy na hry kazdou chvilu :) skoro kazdej vykend je naka hra slevnena treba i na 25% puvodni ceny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ment0skA Odesláno Září 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2008 tak jsem se taky pripojil game: cs 1.6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhapsomanijak Odesláno Září 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2008 oni sou slevy na hry kazdou chvilu :) skoro kazdej vykend je naka hra slevnena treba i na 25% puvodni ceny... To jo ale na "vetsi svatky" jsou slevy vetsi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Září 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2008 na Steamu budou KONECNE !!! ke stazeni source MODY...v praxi to znamena to ze uz nemusime nikde po webech hledat a sosat, ale pujde to stahnout rovnou pres My Games...mody se budou i samy updejtovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpiC1468621732 Odesláno Září 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2008 ale garrys mod si budes musiet kupit nie? rad by som to vyskusal...vyzera to na raidnu capinu ^^ a ake mody mas na mysli? (nech som v obraze);) a este link ak by si mal :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Září 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2008 Garryho mod 10 se prodava...devitka je myslim zadara :) psali o tom nekde v news na steamu ale ted to nemuz nejako najit.prvne by melo byt 5 modu -diprip, zombie panik a dalsi 3...link zadnej nemam....melo by se to objevit normalne v MY gamessss ale asi bude nakej update steamu predtim.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Říjen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2008 Pánové, mám větší problém, po pár měsících jsem si chtěl o5 zahrát TF2, jen mám větší problém ten, že si nemůžu vzpomenout na acc, mám tu jen originálku a na ní klíč, když si ale chci nechat obnovit acc podle keye, tak to napíše, že to bylo odesláno na můj mail - problém je v tom, že to ani nenapíše ten mail (lépe řečeno, nepamatuju si ten, na kterém jsem to regoval)- a když to chci použít na jiném acc, tak samozřejmě že to píše že je duplikátní CD-key ... Nedá se nějak zjistit přihlašovací login ze SteamID? http://steamcommunity.com/id/LanceALot ... Asi jsem ztracenej :D EDIT: Že by to byl LanceAlot? Teď ještě vykutat pass :D EDIT 2: Tak asi ne, že bych napsal Steam Teamu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Říjen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2008 LanceALot to asi nebude, ja to mam uplne rozdielne od loginu do steamu a defaultne je to http://steamcommunity.com/id/_nahodne_cisla_ pokial si to nezmenis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Říjen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2008 Na to jsem už přišel, napsal jsem jim, jestli by nebylo možné mi jen napsat, jaký je login nick na tenhle steam id, že jsem ho prozně zapoměl svou hloupostí, samozřejmě že anglicky :D Snad bude ějaká odezva ... EDIT: Nooo kuaaaa, Steam má asi hrozně chytrej počítač .. Automatická zpráva mi vrátila muj nick :D jinak je to Lanceq69, takže všichni Addujte ! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpiC1468621732 Odesláno Říjen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2008 BTW...uz vysli na steamu tie mody co spominal SHIT>>>JA UZ SOM NAINSTALOVAL AKESI SYNERGY>>>IDEM TO OTESTOVAT :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Říjen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2008 ja som hral Insurgency... je to priserne :) budem to musiet dat prec... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Říjen 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2008 ja som hral Insurgency... je to priserne :) budem to musiet dat prec... taky sem to hral...ale nejak sem to nepochopil...jsou to mapy z halfu, ale vpodstate nic sem tam nemoch delat...nevim no...je to divny...opravdu povedeny MOD je Eclipse...doporucuju;):psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Říjen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2008 takyto mod tam navyber nemam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpiC1468621732 Odesláno Říjen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2008 no ten mod tam ani ja nemam...skusim este ten zombie panic co to je :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gugoslav Odesláno Říjen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2008 no ten mod tam ani ja nemam...skusim este ten zombie panic co to je :D to sem hral, a je to zajimavy, jen sou tam na me moc velky mapy, a kdyz hledas jednoho zivyho cloveka tak je to nuda :D nej je se nekde s otatnima lidma zabarikadovat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strak.r Odesláno Říjen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2008 Taky bych se rad pridal, driv sem hraval hodne cs, ted spis uz jen rekreace, obcas zahraju HL2 DM a docela me zaujala trackmania... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpiC1468621732 Odesláno Říjen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2008 hej a hrava niekto HL deadmatch? celkom by som si dal po dlhom case crosfire:D ale bez atomovky :D:D:D Edit treba sa uz dohodnut a dat nejaky match!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Listopad 20, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2008 na Steamu se k 10ti letemu vyroci vydani Half-Life 1 snizila cena teto hry na necelich 1USD (= 1 pivo) tak nevahejte a kupujte.....je to pouze do zitra !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Listopad 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2008 sakra, kebyze mam paypal alebo tak nieco :/ musim si ho co najskor zriadit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Prosinec 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2008 Tak co je hraje nekdo Cs:source ? xD Budu mit steam po vikendu tak jestlik by nekdo dal ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpiC1468621732 Odesláno Prosinec 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2008 Tak co je hraje nekdo Cs:source ? xD Budu mit steam po vikendu tak jestlik by nekdo dal ;) jasne kamo ja mam...a hravam to dost casto:) si v cf group na steame? ak nie tak napis nick na steam a dohodneme sa...moj je epic42 tak si ma daj do friends... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bagster Odesláno Prosinec 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2008 mate na steamu nekdo gta4 nebo farcry2? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhapsomanijak Odesláno Prosinec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2008 Pari tu nekdo TF 2 ?? ted maji akci slevu o 50% tak to asi vemu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Jarousek Odesláno Prosinec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2008 Já koupil celej Orange Box včera, za těch 30 dolarů 5 dobrejch her. Ale fakt je, že jsem dlouho rozmýšlel, jestli to vzít celý nebo jen TF 2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhapsomanijak Odesláno Prosinec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2008 Tak ja dost veci z orange boxu mam a TF 2 mi chybi tak prave nad tim premyslim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.