Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Ale i tak , na jakém principu se tam objevují zrovna ty čudly ? Já třeba jel 10x nějakej song a vždycky to bylo jinak , se to nějak zvláštně generuje , + vůbec to k tomu nesedí , možná tak 1 / 10 písničky ... Jako dá se u toho relaxovat , ale propracované to moc není ...

Jinak , zkoušel jsem 6 hodinovej track , ale po 4 hodinách jsem to pokur*il ... takže je mi líto ...

Odesláno
Těšil jsem se na tuhle hru, ale brzy jsem zjistil, že tlačítka se neukazují při vícehlasé skladbě v rytmu, občas jsem musel tlačitko zmáčknout úplně mimo rytmus, což zamrzí a jestli je hra založená na rytmu, dost do sráží hratelnost. škoda.

Jasně.. Tohle není v žádný hře... Vem si audiosurf.. Tady to funguje dost podobně.. Ale je to paráda... Na normal se to moc netrefuje ale na HARD je to sranda :)

• 3 weeks later...
  • 1 year later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu