liveoliverr Odesláno Duben 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2008 Ale i tak , na jakém principu se tam objevují zrovna ty čudly ? Já třeba jel 10x nějakej song a vždycky to bylo jinak , se to nějak zvláštně generuje , + vůbec to k tomu nesedí , možná tak 1 / 10 písničky ... Jako dá se u toho relaxovat , ale propracované to moc není ... Jinak , zkoušel jsem 6 hodinovej track , ale po 4 hodinách jsem to pokur*il ... takže je mi líto ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
~SiMi^gD Odesláno Duben 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2008 Pokaždý sou ty čudly jiný...hra má v sobě několik set kombinací čudlů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Duben 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2008 Pokaždý sou ty čudly jiný...hra má v sobě několik set kombinací čudlů Ale pochop , v té hře jde o to , aby si je mačkal do rytmu , ne jen aby ti jela písnička a ty si jen kdykoliv ťukáš ... pěkné , ale nedopracované ... řekl bych , že to spíš určuje jen tempo písničky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Duben 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2008 Těšil jsem se na tuhle hru, ale brzy jsem zjistil, že tlačítka se neukazují při vícehlasé skladbě v rytmu, občas jsem musel tlačitko zmáčknout úplně mimo rytmus, což zamrzí a jestli je hra založená na rytmu, dost do sráží hratelnost. škoda. Jasně.. Tohle není v žádný hře... Vem si audiosurf.. Tady to funguje dost podobně.. Ale je to paráda... Na normal se to moc netrefuje ale na HARD je to sranda :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
~SiMi^gD Odesláno Duben 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2008 Ale pochop , v té hře jde o to , aby si je mačkal do rytmu , ne jen aby ti jela písnička a ty si jen kdykoliv ťukáš ... pěkné , ale nedopracované ... řekl bych , že to spíš určuje jen tempo písničky To jedině....Ale rytmus Beats nedrží... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doommaster01 Odesláno Duben 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2008 Dejte si System of a Down to je celkem narez... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Duben 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2008 Já to nehraju na písničku která jde přesně do rytmu ,ale písničky který znám a líběj se mi ... Prostě takovej mp3 přehrávač s bonusem... Mě to baví :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guns-player Odesláno Duben 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2008 zkuste tyhle dve 01 - Afric Simone - Ramaya.mp3 a Ring of Fire.mp3 jsou super :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Duben 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2008 Já to nehraju na písničku která jde přesně do rytmu ,ale písničky který znám a líběj se mi ... Prostě takovej mp3 přehrávač s bonusem... Mě to baví :D presne tak, ackoliv me to jiz znacne omrzelo.. Skoda ze to dle nejakeho DSP procesoru nedokaze ziskat basy, vysky.. a dle nich hru predpripravit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamps Odesláno Duben 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2008 Ja mam zatim na hardu s pisnickou U cant touch this od MC Hammer :D 311100 na hard jestli budete chtit tak upnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Duben 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2008 tak přidám svoje score z týhle písničky taky,a kdyby někdo chtěl dole dám i download http://www.edisk.cz/stahni/25784/_t_Touch_This.mp3_3.93MB.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Duben 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2008 kua hosi jak delat tolik pts muj rekord je 140.00k :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MasterMIND Odesláno Duben 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2008 Musíš se snažit dávat co nejvíc perfectů :) ... Mimochodem můj rekord je 841970 na Extreme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sensei Odesláno Květen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2008 Děkju moc conter, tahle hra mě dostala, pařím furt... MasterMIND: si děláš kozy :D:D:D:D 841970 na Extreme? :D:D:D:D:Djá sem rád že trefím každou druhou řadu natož abych ještě měl tolik bodů BTW s jakou písní jsi hrál??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonic Odesláno Únor 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2010 Myslím že dobrý skuste překonat: Fort Minor-High Road HARD 149.900 184x CHAIN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.