heksa Odesláno Duben 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2008 asi zalozim petici aby Ubisoft / Gameloft vydali hru Prince of Persia Classic (moderni predelavka klasicky Prince of Persia 1 v HD) aji pro Playstation Network a aby se prodaval za kilo na Playstation Store zaspamuju tim kazdej internetovej portal kterej se zabyva PS3 a to by bylo abych nesehnal par desitek tisic podpisu..... tuhle hru bych fakt hodne chtel a stve me ze je pouze na Xbox Live! co vy na to? podepsal by ste se negdo pod to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Duben 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2008 Já se podepíšu, i když nemám možnost to stahnout:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lachtan Odesláno Duben 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2008 Já teda ne, protože tuhle hru mám origo na videohrách (sice 18let starý, ale furt fungujou). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
white Odesláno Duben 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2008 Petice skoro nikdy nepomáhají. Tedy kromě městských odborů a podobně ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Duben 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2008 to je pravda ale klidně bych se podepsal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VoKoCA Odesláno Duben 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2008 Já bych se určitě podepsal tahle hra se mi fakt líbí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.