duspica Odesláno Duben 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2008 Cusec lidi funguje vam PSPISO.com uz mi stranky nejedou dva dny a nevim jestli je chyba na jejich strane nebo jestli mi sef blokuje jejich stranky :D:D:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 radator Odesláno Duben 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2008 mě včera jeli ale dneska mi taky nejedou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 schmeizie Odesláno Duben 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2008 me nejedou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 .::DirtyKing::. Odesláno Duben 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2008 Taky mi nejdou .... Stránku nelze zobrazit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mirio Odesláno Duben 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2008 Stránky nefungujou už od pondělka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakudo Odesláno Duben 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2008 Pspisos Servers are upgrading now.. It will be ready as soon as possible! takže musíme čekat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Duben 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2008 oni tam maji casto vypadky:(me tam nejde najet uz tyden:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rostakd Odesláno Duben 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2008 Ja sem se tam dostal ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Duben 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2008 jo dneska už funguje,sice ne 100% ale jde (napsal bych to už ráno kdyby vyhledávač našel tenhle topic :dozey:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 duspica Odesláno Duben 11, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2008 UZ jede na 100%!!!!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Duben 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2008 zase to zacina byt pretizene:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Duben 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2008 jde furt stejně,žádná extra rychlost ale jde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Duben 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2008 LukDM:tak to ja pouzivam spatny prohlizec:)LukDM jaky pouzivas prohlizec? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TwiCe Odesláno Duben 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2008 speed a ostatní,vše je ok.. :bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
duspica
Cusec lidi funguje vam PSPISO.com uz mi stranky nejedou dva dny a nevim jestli je chyba na jejich strane nebo jestli mi sef blokuje jejich stranky :D:D:D
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
13 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts