Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Kopirovani na jinou ms


zozy

Otázka

6 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0
ale ono to fakt de s tema savema conter ... akorat nic vetsi to asi neutahne flash ... kazdopadne pokud mas 2 psp a na obou irshell nebo adhoc file transfer tak muzes posilat z jednoho psp na druhe ..

Omlouvam se!!!:D

Zjistil sem ze to jde pres to copy:D

Pujde zrejme jen ten save...ten ma tak kolem 100-500kb tak neni tak velky ae soubory?to pochybuju:D;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

je vice moznosti ..

1) mit PSP Filer na PSP Fat, nahrat soubor (do 20ti MB) do RAMky, prendat kartu a z RAMky nakopcit na druhou kartu.. tak se daji krasne kopirovat mp3, nebo male hry typu luxor..

^^ staci jedno PSP

2) mit adhoc wifi transfer, staci na jedne karte.. Spustit ho na prvnim PSP, po spusteni vyndat kartu a prendat ji do druheho, kde to taktez spustite, jakmile je to spustene, staci uz jen do jednoho PSPcka vlozit kartu se soubory, ktere chcete odeslat a do druheho kartu na kterou chcete poslat.. Na tom kde to prijimate date [], na druhem X a to je vse.. A adhoc wifi transfer staci aby mel jen jeden ;)

^^ je treba dvou PSP

A berte v potaz, ze vice nez 20MB, pri pouziti toho jednoho PSP v bode 1), proste neposlete, ani kdybyste se staveli na hlavu a pritom zpivali hymnu.. Proste se smirte, ze na to nebude ani zadna aplikace, PSP ma mezipamet (RAM) 20MB - Slim pak vice, ale myslim, ze psp filer do ni u psp slim neumi pristupovat.. ale nvm.. Takze max co se da prenest takto jen stylem "prehozeni karty" je 20, resp. 60MB

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu