Guest Anonymous Odesláno Únor 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2006 Prosim o radu, sosnul sem nove MPH Firmware launcher 1.4.0. ale naprosto nevcim, kde k nemu stahnout ty jednotlive firmwary ;o( Poradite nekdo kdo si s tim hrajete ? THX MAK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scrand Odesláno Únor 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2006 http://dl.qj.net/PSP-Gaming-Consoles-Firmwares/catid/163 ;) sou tam snad všechny :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Únor 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2006 a opravdu to funguje ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scrand Odesláno Únor 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2006 jo jo, normalka :) mam nainstalovanej 2.0 i 2.5 spustíš psp a pak ten MPH tam si vybereš kterej z nainstalovanejch se ti má načíst a proběhne restart PSP :) na 2.5 jde Browser, jen připojení se musí nastavit v 1.5! A na 2.0 fachá video v AVC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Březen 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2006 zkousel jsem to ale pri spusteni fw se mi PSP resetne a potom to hodi modrou obrazovku a chybovou vetu o tom ze mam zmacknout kolecko a kdyz ho zmacknu tak se mi PSp znovu resetne a fw je tam porad 1.5... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filouzfoka Odesláno Březen 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2006 tez to iste, format memory stick , nic som si tam nenahraval... iba tieto dve potrebne veci a stale to iste... :cry: EDIT: a s firmwarom 2.00 cerna obrazovka a vypne sa PSP EDIT: pokrok, cerna obrazovku nebudete mat ak si vypnete vyfi spinac/je to nejaky bug/ ale hodilo am to zase na modru obrazovku s chybou... O Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Březen 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2006 co mam dat do slozek flash0 a flash1 ?? jsem z toho zoufalej...dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy Odesláno Březen 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2006 muzete mi poradit ??? ... zkousim fw.2,5 a kdyz to spustim tak se to RST a taky mi tam nabehne ta modra obrazovka a musim zmacnout O , potom se to znovu RST a je tam zase fw. 1,5.. diky .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Březen 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2006 a ten 1.3.7 ale funguje ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy Odesláno Březen 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2006 to nevim ... mam jen 1.4.0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhause Odesláno Duben 21, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2006 a není to tím že FW je pro severní ameriku a mi máme jinej region EU+JP? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrpetr Odesláno Duben 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2006 jo jo, normalka :) mam nainstalovanej 2.0 i 2.5 spustíš psp a pak ten MPH tam si vybereš kterej z nainstalovanejch se ti má načíst a proběhne restart PSP :) na 2.5 jde Browser, jen připojení se musí nastavit v 1.5! A na 2.0 fachá video v AVC mohl by jsi to uploadnout tak jak to máš na kartě aby to fungovalo? dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhause Odesláno Duben 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2006 mě to zaboha nejede, všechny cesty nastavím , nainstaluje se to, ale když to spustím objeví se modrá obrazovka, zkoušel jsem to na zformátovnou kartu a taky nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Květen 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2006 komu se to povedlo at sem napise jak to udelal, nebo se nastvu a udelam si to sam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Květen 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2006 komu se to povedlo at sem napise jak to udelal, nebo se nastvu a udelam si to sam uz jsem to rozjel..staci: stahnou fimware ja zatim pouzil fw2.0 http://dl.qj.net/PSP-Gaming-Consoles-Firmwares/catid/163 pak fimware luncher http://mphwebsite.tuxfamily.org/index.php?page=1 mphfl normalka jako hombrew kopnete na kartu firmware rozipuj na kartu tedy(ms0:\EBOOT.PBP) puste v psp mphfl: Lunch\instal a firmware jedte nahoru a dejte automatically (with eboot.pbp) PBP file: zadejte k nemu cestu (choose a krizek) dole uplne posledni je eboot.pbp a Instal No a to je vsechno zabere to asi 5minut :lol: a funguje to...taky jsem zkousel pres ty flash1 flash0 a taky mi svitila modra obrazovka s chybou ackoliv jsem to mel podle originalniho navodu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muWme Odesláno Květen 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2006 chapu to dobre tak ze je to na to abych skusil vyssi FW ale fyzicky se mi v PSP 1.5 nepremaze? a jakej maximalne tam fw de spustit? nerad bych prisel od 1.5 v PSP takovejhlema pokusama :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Květen 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2006 ja zkusil 2.0 pro jistotu ale sejva se to na memory stick do flash pameti se ti to proste nedostane ..navic upgradovat bez nabijecky nejde :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muWme Odesláno Květen 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2006 by me zajimalo jestli by sel i 2,6 na zkousku... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Květen 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2006 jo jde...me by spis zajimal fw2.7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhause Odesláno Květen 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2006 mě to pořád nejde, používaš mphfl 1.4? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Květen 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2006 mě to pořád nejde, používaš mphfl 1.4?yasny..jenom to proste nainstalujes rovnou z toho pbp .. kdyz tak mi pisni na icqdu zkusit 2.6 pak mozna 2.7 ale tam bude urcite nejaka zaplata..:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhause Odesláno Květen 6, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2006 jo vše chápu nahraju pdb na kořen spustím launcher a dám install, ještě k němu zadám cestu, dáváš nějakej adresář kam to nainstalovat, nebo taky na kořen, pak Flash1 yes a dám install. zkoušel jsem to snad 20x ruzné kombinace a pořád nic , Icq nemám jen Skype Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Květen 6, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2006 jo vše chápu nahraju pdb na kořen spustím launcher a dám install, ještě k němu zadám cestu, dáváš nějakej adresář kam to nainstalovat, nebo taky na kořen, pak Flash1 yes a dám install. zkoušel jsem to snad 20x ruzné kombinace a pořád nic , Icq nemám jen Skypeja jsem zrovna vcera zkousel 2.50 a funguje mi to :-/ tak nevim.... ted jdu zkusit 2.7 doufam ze pude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Květen 6, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2006 jo vše chápu nahraju pdb na kořen spustím launcher a dám install, ještě k němu zadám cestu, dáváš nějakej adresář kam to nainstalovat, nebo taky na kořen, pak Flash1 yes a dám install. zkoušel jsem to snad 20x ruzné kombinace a pořád nic , Icq nemám jen Skypeja jsem zrovna vcera zkousel 2.50 a funguje mi to :-/ tak nevim.... ted jdu zkusit 2.7 doufam ze pude nadeje pohlasla v 12:30 :lol: asi v pulce se to sekne...ale fw2.60 jde, docela me to stve tesil jsem se na macromediaflash*EDIT mylna informace :( 2.60 se sekne stejne jako 2.70 takze 2.5 je zatim nejvyssi co jsem rozjel *Pri zadani input textu treba do seznam vyhledavace se sekne :(, (tzn. ze prispeveky psat nejdou coz velike minus) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrpetr Odesláno Květen 6, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2006 jo vše chápu nahraju pdb na kořen spustím launcher a dám install, ještě k němu zadám cestu, dáváš nějakej adresář kam to nainstalovat, nebo taky na kořen, pak Flash1 yes a dám install. zkoušel jsem to snad 20x ruzné kombinace a pořád nic , Icq nemám jen Skypeja jsem zrovna vcera zkousel 2.50 a funguje mi to :-/ tak nevim.... ted jdu zkusit 2.7 doufam ze pude mohl by jsi to někam uploadnout tak jak to máš na kartě třeba na megaupload pls díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts