razziel Odesláno Duben 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2008 pls poradte mne zaseknul sem se v misi origins nebo jak se to pise predemnou je chlap co ma brokovnici vedle mne je proopiska tu mu bodnu do krku a pak je tam jeden doktor toho zabiju a dis vylezu ven z repraku neco zacne rvat a ja na to umru nvm co dal skousel sem to probjehnout a nic neda se to poradte nekdo kdo te delal tuhlen misi dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Duben 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2008 pls poradte mne zaseknul sem se v misi origins nebo jak se to pise predemnou je chlap co ma brokovnici vedle mne je proopiska tu mu bodnu do krku a pak je tam jeden doktor toho zabiju a dis vylezu ven z repraku neco zacne rvat a ja na to umru nvm co dal skousel sem to probjehnout a nic neda se to poradte nekdo kdo te delal tuhlen misi dik za a mame tu topic o Manhuntovi..tam se pise..a kdyby sis to precetl tak tam tenhle problem najdes...jde o to ze musis prostrilet repraky..aby si nechcipl...(on nesnasi ten zvuk ;) )... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razziel Odesláno Duben 12, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2008 dik moc ja sem tady hledal topici je jich tady aspon 5 :P to vim alen dis napisu do topicu kterej je 20 stran z5 tak mne asin nikdo neodepise ne:P jinak fakt dik moc si men pomohl ps :esten se ci na neco zeptat jak je zamnerim ?dis zmacnku l a r tak mne toten reprak nezamneri.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Duben 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2008 tak jsem si taky stahl tuto hru a zrovna vidim tento topic zasekl jsem se nekde venku na zacatku u nejakych popelaru zabil jsem 2 typky a kdyz du k tem popelarum pise mi to at zvednu ty chlypy koleckem nebo neco takovyho proste ale nevim co mam delat kdyz j zvednu nic se nestane.poradte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Duben 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2008 tak jsem si taky stahl tuto hru a zrovna vidim tento topic zasekl jsem se nekde venku na zacatku u nejakych popelaru zabil jsem 2 typky a kdyz du k tem popelarum pise mi to at zvednu ty chlypy koleckem nebo neco takovyho proste ale nevim co mam delat kdyz j zvednu nic se nestane.poradte ¨Myslim ze je musis odnest do stinu :)... jinak kdyz bys si to napsal do topicu o manhuntovi obecne..tak ti nekdo napise ptze se to ukaze jako aktualni!! :P...takze by si nemusel zakladat..:D...snad mi rozumis...napises a ono se to ukaze treba v dnesnich prispevcich...:)...(coz si asi nevedel...)...a kdyz zamerujes tak zkus mackat snad sipky (pro volne strileni..takhle je to u GTA a ja si presne nepamatuji jak to je :) )... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Duben 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2008 jj díky za radu já jsem na to taky už přišel ale stejně díky alespoň je to pro ostatní :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razziel Odesláno Duben 12, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2008 jj uz sem na to prisel dik za radu jinak to zamnerovani je dos debilni kua Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razziel Odesláno Duben 12, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2008 ci se zeptat esten na enco pls vsechny repraky sem odstrilel a dosel sem do takovy mistnosti kde je asin ten packman a tam nvm co mam udelat nikde zadnej reprak nevydim a najednou zacinam umirat kua Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Duben 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2008 zkus najit neco na zacpani usi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Duben 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2008 ci se zeptat esten na enco pls vsechny repraky sem odstrilel a dosel sem do takovy mistnosti kde je asin ten packman a tam nvm co mam udelat nikde zadnej reprak nevydim a najednou zacinam umirat kua Musis ho uspat...tou pistoli...uspavaci ;)...(myslim)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razziel Odesláno Duben 12, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2008 jj dik uz sem o neco dal :) dik za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Duben 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2008 hej pomozte i jsem ted v nejaky disko mistnosti tam to blika je tam celkem tma vyvrazdil jsem vsechny typky zkusil jsem vsechny dvere kdyz vylezu po schdech nahoru a pujdu az do zadu k tomu baru tak se dole objevim dalsi typek a tak porad prosim poradte jinak je to v misi:sexual deviant(2) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PsychoCZ Odesláno Duben 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2008 musis nejakemu typkovi useknout hlavu pozarni sekyrou a u tech dveri vzadu mu tu hlavu ukazat tim otvorem a on odemkne .] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomahawk Odesláno Duben 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2008 Cus.. Myslim , ze musis sebrat sekeru... a useknout Hlavu jednomu tomu Deviantovi... Seberes ji a pak ji pouzijes u jednich dveri... ty dvere jsou dole za podiem, nebo co to je...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomahawk Odesláno Duben 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2008 jaj... PsychoCZ byl o minutu Rychlejsi... lol :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Duben 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2008 diky o by me snad nikdy nenapadlo :D takova hra snad nejtezsi co jsem kdy hral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.