Woozzi Odesláno Duben 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2008 zdarec..objednávali ste si už někdy hry z týhle stránky ? když se koukám na ty ceny, tak třeba za hru, která by tu stála 1 800,- tak tam stojí 890,-, což si myslim ze je mrtě good Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mansda36 Odesláno Duben 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2008 ale + pošta si musíš spočítat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 netix Odesláno Duben 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2008 a nezapoměn na clo :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mansda36 Odesláno Duben 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2008 A když to vše sečteš tak na tom asi nebudeš líp . Musel bys objednat víc těch her pak by se to možna vyplatilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Woozzi Odesláno Duben 12, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2008 A když to vše sečteš tak na tom asi nebudeš líp . Musel bys objednat víc těch her pak by se to možna vyplatilo jj, jasný...neobjednával bych si tam jednu hru,...ale kdyby se objednalo tak 10 her, tak by se to vyplatilo dost...myslíte že je dobrý napad si pres to objednavat PS3 40 GB ?...to clo a poštovný samozdřejmě počítam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DaveLister Odesláno Duben 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2008 Mužu doporučit E-bay (ebay.com, ebay.de) sezenes tam i novou hru a vyjde to max na 900... takze pohoda nejvetsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Woozzi Odesláno Duben 13, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2008 Mužu doporučit E-bay (ebay.com, ebay.de) sezenes tam i novou hru a vyjde to max na 900... takze pohoda nejvetsi a myslis ze by byl tedy dobry napad si tam koupit i tu samostatnou ps3 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 corvette Odesláno Duben 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2008 jasny proc ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Woozzi Odesláno Duben 13, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2008 jasny proc ne... jen jako jestli by treba nebyl problem ji tu nejako zapojit, nebo treba ze by ji tady u nas neopravili....nevyznam se v tom :ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wolf Odesláno Duben 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2008 Na Amazon.com moc her nekoupíš, do ČR Ti je totiž nepošlou,mají nějaká omezení, co se týče posílání zboží. Jinak doporučuji eBay, hry zUSA nebo Austrálie nakupuji běžně a úplně nová ještě zabalená na PS3 vyjde tak kolem 700-950, a to už i včetně poštovného. Poštovné je celkem levné, jen pár dolarů, ale nakupování více her najednou je kravina, právě že to funguje opačně, čím menší balíček, tím líp, ideálně jen jednu hru a poštovné vyjde tak na 70-80 kč, když se posílá něco většího, už to nikdo nepošle jako standardní levný air mail, ale přes UPS, a to už jsou velké pálky. Co se týče cla, žádné se neplatí, aspoň u malých balíčků ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ~SiMi^gD Odesláno Duben 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2008 http://buy.ebay.com/playstation-3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TyraniusXf_M00N Odesláno Duben 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2008 Na Amazon.com moc her nekoupíš, do ČR Ti je totiž nepošlou,mají nějaká omezení, co se týče posílání zboží. Jinak doporučuji eBay, hry zUSA nebo Austrálie nakupuji běžně a úplně nová ještě zabalená na PS3 vyjde tak kolem 700-950, a to už i včetně poštovného. Poštovné je celkem levné, jen pár dolarů, ale nakupování více her najednou je kravina, právě že to funguje opačně, čím menší balíček, tím líp, ideálně jen jednu hru a poštovné vyjde tak na 70-80 kč, když se posílá něco většího, už to nikdo nepošle jako standardní levný air mail, ale přes UPS, a to už jsou velké pálky.Co se týče cla, žádné se neplatí, aspoň u malých balíčků ne. Neni problem si to nechat preposlat pres - http://www.shipito.com ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Daxter Odesláno Duben 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2008 No jak to tady čtu, tak asi začnu objednávat hry přes ebay Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Woozzi Odesláno Duben 13, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2008 No jak to tady čtu, tak asi začnu objednávat hry přes ebay jj, myslím že se to vyplatí...;-) kdyz se clovek koukne na tu cenu:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mr Crazy Odesláno Duben 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2008 Nevim, ted to taky zrovna resim, a na amazonu by neel bejt problem si hry nechat do CR poslat. http://www.amazon.com/gp/help/customer/display.html?ie=UTF8&nodeId=596194 Omezení v zemích je jen u kychynských věcí, domácích spotřebičů a tools. Opravte mne, jestli se mýlím. A kolik se tak platí to clo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wolf Odesláno Duben 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2008 Neni problem si to nechat preposlat pres - http://www.shipito.com ! A proč, když přes eBay to seženeš levnějí?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TyraniusXf_M00N Odesláno Duben 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2008 Si asi nepochopil ,.. koupis to na eBay a nebude ti to chtit poslat do CR tak to nechas poslat na shipito a oni ti to do CR preposlou ,.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wolf Odesláno Duben 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2008 Nevim, ted to taky zrovna resim, a na amazonu by neel bejt problem si hry nechat do CR poslat. http://www.amazon.com/gp/help/customer/display.html?ie=UTF8&nodeId=596194 Omezení v zemích je jen u kychynských věcí, domácích spotřebičů a tools. Opravte mne, jestli se mýlím. A kolik se tak platí to clo? Jo, pleteš se. Jediné, co pošlou kamkoliv, jsou knihy, DVD, hudbu a VHS, vše ostatní jen do vybraných zemí. http://www.amazon.com/gp/help/customer/display.html?nodeId=596184restrict A jak už jsem psal, přinejmenším u menších balíčků žádné clo není, nakupuji běžně z USA nejen počítačové hry, ale i jiné věci, a clo jsem neplatil nikdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wolf Odesláno Duben 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2008 Si asi nepochopil ,.. koupis to na eBay a nebude ti to chtit poslat do CR tak to nechas poslat na shipito a oni ti to do CR preposlou ,.. Jo, ale to je pořád zbytečné, většinou to sem posílají, tak proč platit nějakému zprostředkovateli. Já už rovnou na Ebay dám do vyhledávače filtr, aby mi to vypsalo jen prodejce zasílající zboží k nám, zatím jsem sehnal vše, co jsem hledal a za nízké ceny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mr Crazy Odesláno Duben 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2008 Tady dole: http://www.amazon.com/gp/help/customer/display.html?ie=UTF8&nodeId=596194 mas vypis zemi, do kterych to posilaj. Na ty strance cos mi postnul mas jen vypis zemi, do kterych jsou posilany jen urcity veci. Hry do nich nepatri... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TyraniusXf_M00N Odesláno Duben 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2008 Jo, ale to je pořád zbytečné, většinou to sem posílají, tak proč platit nějakému zprostředkovateli. Já už rovnou na Ebay dám do vyhledávače filtr, aby mi to vypsalo jen prodejce zasílající zboží k nám, zatím jsem sehnal vše, co jsem hledal a za nízké ceny. Jezisi uz nepis ,.. kdyby nahodou tak se to da preposlat ty chytrej ,.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Woozzi
zdarec..objednávali ste si už někdy hry z týhle stránky ? když se koukám na ty ceny, tak třeba za hru, která by tu stála 1 800,- tak tam stojí 890,-, což si myslim ze je mrtě good
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
20 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.