Vycurat_Aspat Odesláno Prosinec 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2006 napiste 5 nejhorsich her jake jste hrali: 1. Dave Mira BMX 2. Fifa Street 2 3. Spiderman 2 4. Formula One 2006 5. Gretzky NHL 2006 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Prosinec 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2006 1. Street Supremacy 2. Dave Mirra BMX Challenge 3. Formula One 2006 4. 50 Cent: Bulletproof G Unit Edition 5. Gretzky NHL 2006 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Prosinec 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2006 1. WTF Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Prosinec 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2006 pockat Fifa Street 2? vsak to je dobra hra a me bavila az do konce :shock: :) a jinak ja sem se setkal jen s jednou blbou a to je 1.Me @ My Katamari Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Prosinec 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2006 1. Dave Mira BMX Chalenge 2. 50 Cent Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Prosinec 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2006 Ja si hry peclive vybiram, takze moc zkusenosti nemam, ale takovy Battlezone nebo Bomberman me moc nechytly ikdyz sem chtel... ....moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Prosinec 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2006 Ja si hry peclive vybiram, takze moc zkusenosti nemam, ale takovy Battlezone nebo Bomberman me moc nechytly ikdyz sem chtel... ....moc jj, taky sem od BattleZona cekal neco vic... :cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Zbyko Odesláno Prosinec 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2006 5 nejhorsi nemam a dost me zklamaly NFS:MW a jako ze hodne.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maraudik Odesláno Prosinec 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2006 tak ja mam zatim jen:1)fifa street 2 2)dave mira 3)eragon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Prosinec 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2006 pockat Fifa Street 2? vsak to je dobra hra a me bavila az do konce :shock: :) a jinak ja sem se setkal jen s jednou blbou a to je 1.Me @ My Katamari Jsi normalni???!!!! Me and my katamari je jedna z nejlepsich her co existuje a hodne lidi ji strasne moc zere. Ja bych pasoval Dave mirra protoze me hodne zklamal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Prosinec 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2006 no tak ja nevim jestli zrovna f1 2006 je spatna hra....ono je to o vkusu....kdyz nekoho bavi jenom priblbli tuneni u NFS- to je treba hra ktera me hodne zklamala myslim teda vsechny dily...me treba spis bavi simulace takze u me je F1 naopak hodne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Prosinec 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2006 no tak ja nevim jestli zrovna f1 2006 je spatna hra....ono je to o vkusu....kdyz nekoho bavi jenom priblbli tuneni u NFS- to je treba hra ktera me hodne zklamala myslim teda vsechny dily...me treba spis bavi simulace takze u me je F1 naopak hodneTak ja nehral ani jedno ani druhe. Mne sa zadala byt lepsia F1 Grand Prix ako F1 2006 ta bola o nicom... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Prosinec 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2006 kua co vsichni delate s tou Fifa street 2 :D a jinak to Katamari se mi libilo treba vic na PS2 a na PSPcku se mi zdalo strasne nehratelne a jaxem to prodal kamosovi tak ten to uz taky prodal :D taky se mu to nelibilo tak kdovi kde je s tim konec :wink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Prosinec 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2006 tohle je debata na nic....stejne se neshodnem ktera hra je spatna a ktera ne.me treba bavej spis auta nekoho strilecky atd...to se tady muzem hadat do nekonecna :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Prosinec 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2006 tohle je debata na nic....stejne se neshodnem ktera hra je spatna a ktera ne.me treba bavej spis auta nekoho strilecky atd...to se tady muzem hadat do nekonecna :roll:My len tu hovorime nase nazory, my sa nehadame!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Prosinec 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2006 a tak to jo to sem netusil... 8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dj_Shark Odesláno Prosinec 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2006 1. Dave Mirra BMX Challenge Ostatní docela ušli ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Prosinec 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2006 zatim jsou dve nejhorsi hry ktere jsem hral , a to schodou okolnosti dve hry stejne rady :( 1) nfs mw 2) nfs carbon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Glutton Odesláno Prosinec 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2006 Hmm. Tenhle topic asi nemá moc cenu... protože lidi můžou hodnotit jen to co hráli ne? A proč by si někdo pouště něco co už přee mpovažuje za špatný? Takže tu stejně budou vlstně nejhorší z nejlepších her. Ale ty skutečně špatný co nikdo ani nehrál se tu asi neobjeví? Ale pokud mám já vybrat pět her z těch co jsem hrál tak: Key of heaven Tekken Tales of Eternia Worms Tokobot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Prosinec 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2006 jj moje rec..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MorroR Odesláno Prosinec 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2006 ono je těžký vybrat 5 nejhorších her vzhledem k faktu, že všechny stojej až na pár vyjímek za ho*no:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Prosinec 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2006 spravne ... prejmenoval bych topic na 5 nejhorsich her ktere jste kdy hrali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Prosinec 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2006 pro mě jedna z nejhorších byla asi Dave Mirra BMX,tak krátkou chvilku sem asi jinou hru nehrál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pizzadox Odesláno Prosinec 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2006 Hmm. Tenhle topic asi nemá moc cenu... protože lidi můžou hodnotit jen to co hráli ne? A proč by si někdo pouště něco co už přee mpovažuje za špatný? Takže tu stejně budou vlstně nejhorší z nejlepších her. Ale ty skutečně špatný co nikdo ani nehrál se tu asi neobjeví?Ale pokud mám já vybrat pět her z těch co jsem hrál tak: Key of heaven Tekken Tales of Eternia Worms Tokobot OMG jak se nekomu nemuze libit tekken :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grimer Odesláno Prosinec 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2006 ja jich moc nehral ale nejhorsi jsou: 1) Dave mirra 2) NFS:Rival To je muj nazor :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts