Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

5 Nejhorsich Her na PSP

Vycurat_Aspat

Recommended Posts

• Odpovědi 90
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

pockat Fifa Street 2? vsak to je dobra hra a me bavila az do konce :shock: :) a jinak ja sem se setkal jen s jednou blbou a to je

1.Me @ My Katamari

Jsi normalni???!!!! Me and my katamari je jedna z nejlepsich her co existuje a hodne lidi ji strasne moc zere. Ja bych pasoval Dave mirra protoze me hodne zklamal

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no tak ja nevim jestli zrovna f1 2006 je spatna hra....ono je to o vkusu....kdyz nekoho bavi jenom priblbli tuneni u NFS- to je treba hra ktera me hodne zklamala myslim teda vsechny dily...me treba spis bavi simulace takze u me je F1 naopak hodne
Tak ja nehral ani jedno ani druhe. Mne sa zadala byt lepsia F1 Grand Prix ako F1 2006 ta bola o nicom...
Odkaz ke komentáři

Hmm. Tenhle topic asi nemá moc cenu... protože lidi můžou hodnotit jen to co hráli ne? A proč by si někdo pouště něco co už přee mpovažuje za špatný? Takže tu stejně budou vlstně nejhorší z nejlepších her. Ale ty skutečně špatný co nikdo ani nehrál se tu asi neobjeví?

Ale pokud mám já vybrat pět her z těch co jsem hrál tak:

Key of heaven

Tekken

Tales of Eternia

Worms

Tokobot

Odkaz ke komentáři

Hmm. Tenhle topic asi nemá moc cenu... protože lidi můžou hodnotit jen to co hráli ne? A proč by si někdo pouště něco co už přee mpovažuje za špatný? Takže tu stejně budou vlstně nejhorší z nejlepších her. Ale ty skutečně špatný co nikdo ani nehrál se tu asi neobjeví?

Ale pokud mám já vybrat pět her z těch co jsem hrál tak:

Key of heaven

Tekken

Tales of Eternia

Worms

Tokobot

OMG jak se nekomu nemuze libit tekken :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu