Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 90
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
no tak ja nevim jestli zrovna f1 2006 je spatna hra....ono je to o vkusu....kdyz nekoho bavi jenom priblbli tuneni u NFS- to je treba hra ktera me hodne zklamala myslim teda vsechny dily...me treba spis bavi simulace takze u me je F1 naopak hodne
Tak ja nehral ani jedno ani druhe. Mne sa zadala byt lepsia F1 Grand Prix ako F1 2006 ta bola o nicom...
Odesláno

Hmm. Tenhle topic asi nemá moc cenu... protože lidi můžou hodnotit jen to co hráli ne? A proč by si někdo pouště něco co už přee mpovažuje za špatný? Takže tu stejně budou vlstně nejhorší z nejlepších her. Ale ty skutečně špatný co nikdo ani nehrál se tu asi neobjeví?

Ale pokud mám já vybrat pět her z těch co jsem hrál tak:

Key of heaven

Tekken

Tales of Eternia

Worms

Tokobot

Odesláno
Hmm. Tenhle topic asi nemá moc cenu... protože lidi můžou hodnotit jen to co hráli ne? A proč by si někdo pouště něco co už přee mpovažuje za špatný? Takže tu stejně budou vlstně nejhorší z nejlepších her. Ale ty skutečně špatný co nikdo ani nehrál se tu asi neobjeví?

Ale pokud mám já vybrat pět her z těch co jsem hrál tak:

Key of heaven

Tekken

Tales of Eternia

Worms

Tokobot

OMG jak se nekomu nemuze libit tekken :)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu