Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 90
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

• 3 weeks later...
  • 7 months later...
Odesláno

1.Dave Mirra(hodně zklamalo)

2.ford street(jej...dal jsem si jede závod a stačilo mi to)

3.Fast and furious(fyzika vozu)

PS. Me and me katamari je jedna z nejlepší her...ale když ji někdo neumí hrát...tak napíše že to je nejhorší hra:dozey:to mně fakt žere...napsal bych tu call of duty...ale tam mě sere jenom to ovládání:(

Odesláno

Promiňte nechci vyvolávat hádku ale tahle diskuse asi opravdu nemá význam...zvášť poté co sem četl ty žvásty o tekkenovi.Sám tekkena hraju už od prvního dílu na psx...může to být odhadem tak 6 let, postupně jsem hrál všechny díly konče DR na psp.Názor že je tekken nudný a prostoduchý nebo dokonce "že některá komba nejdou namačkat" je k smíchu :-D celou dobu co mám s tekkenem tu čest se občas scházíme s kamarády a paříme a paříme a řekněte na rovinu která hra vám vydržela 6 let??? Je to hra s nekonečným potenciálem vždy může přijít někdo lepší kdo "zvládá to co vy nedokážete namačkat" a nakope vám prdel.Jediná věc co mě mrzí je absence módu "tekken ball" z třetího dílu :( ty kuželky v DR jsou opravdu krok vedle.

Promiňte mi spam, ale jako skalní fanoušek téhle skvělé hry, která mě provází životem, jsem musel zareagovat ;)

Nejhorší hry poslední doby: Spider-Man: Friends or Foe a Starwars Battlegrounds 2

btw Me and My Katamari je super psycho hra, věřím že někomu nesedne...chce to trochu LSD ;)

• 3 months later...
Odesláno

Tak asi mě ted ukamenujete, ale Ratchet& Clank nebo Daxter mě vůbec nechytli a docela zklamali jak jsem se na to těšil.Možná to bylo tím, že jsem to hrál každou hru asi půl hodinu a časem se to rozjede, ale ze startu nic moc -->snad se k tomu někdy vrátím a dám tomu ještě šanci. Doufám, že ti nevyvolám flame war jen jsem řek svůj názor a líbí se mi asi jiné hry

Odesláno

Jsem vybáral hru a díval se na videa koukal jsem zrovna na metal gear solid portable ops docela mě to zaujalo ale boužel hra stála 1600kč no nic koupil jsem si jí hrál 3hodiny a nedostal jsem se ani do 2mise.Ta hra je upe na nic je to spíš na logiku a potřebujete umět dobře anglicky proto volím na první místo hru metal gear solid portable ops.

1)Metal Gear solid Portable Ops

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu