Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

5 Nejhorsich Her na PSP

Vycurat_Aspat

Recommended Posts

• Odpovědi 90
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

• 3 weeks later...
  • 7 months later...

1.Dave Mirra(hodně zklamalo)

2.ford street(jej...dal jsem si jede závod a stačilo mi to)

3.Fast and furious(fyzika vozu)

PS. Me and me katamari je jedna z nejlepší her...ale když ji někdo neumí hrát...tak napíše že to je nejhorší hra:dozey:to mně fakt žere...napsal bych tu call of duty...ale tam mě sere jenom to ovládání:(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

1. Rainbow Six Vegas (hra mě nějak nechytla)

2. Série NFS (na psp opravdu nic moc...naštěstí se objevil Juiced 2)

3. Star Wars BattleFront 2 (podle mě nedodělaný)

Petr194: Podle toho co jsi napsal usuzuju, že jsi tu hru moc nehrál.

Ty videa ke hře patřejí a od masovýho střílení tam je Mob Wars (perfektní skloubení strategie a akční hry).

Odkaz ke komentáři

Promiňte nechci vyvolávat hádku ale tahle diskuse asi opravdu nemá význam...zvášť poté co sem četl ty žvásty o tekkenovi.Sám tekkena hraju už od prvního dílu na psx...může to být odhadem tak 6 let, postupně jsem hrál všechny díly konče DR na psp.Názor že je tekken nudný a prostoduchý nebo dokonce "že některá komba nejdou namačkat" je k smíchu :-D celou dobu co mám s tekkenem tu čest se občas scházíme s kamarády a paříme a paříme a řekněte na rovinu která hra vám vydržela 6 let??? Je to hra s nekonečným potenciálem vždy může přijít někdo lepší kdo "zvládá to co vy nedokážete namačkat" a nakope vám prdel.Jediná věc co mě mrzí je absence módu "tekken ball" z třetího dílu :( ty kuželky v DR jsou opravdu krok vedle.

Promiňte mi spam, ale jako skalní fanoušek téhle skvělé hry, která mě provází životem, jsem musel zareagovat ;)

Nejhorší hry poslední doby: Spider-Man: Friends or Foe a Starwars Battlegrounds 2

btw Me and My Katamari je super psycho hra, věřím že někomu nesedne...chce to trochu LSD ;)

Odkaz ke komentáři

• 3 months later...

Tak asi mě ted ukamenujete, ale Ratchet& Clank nebo Daxter mě vůbec nechytli a docela zklamali jak jsem se na to těšil.Možná to bylo tím, že jsem to hrál každou hru asi půl hodinu a časem se to rozjede, ale ze startu nic moc -->snad se k tomu někdy vrátím a dám tomu ještě šanci. Doufám, že ti nevyvolám flame war jen jsem řek svůj názor a líbí se mi asi jiné hry

Odkaz ke komentáři

Jsem vybáral hru a díval se na videa koukal jsem zrovna na metal gear solid portable ops docela mě to zaujalo ale boužel hra stála 1600kč no nic koupil jsem si jí hrál 3hodiny a nedostal jsem se ani do 2mise.Ta hra je upe na nic je to spíš na logiku a potřebujete umět dobře anglicky proto volím na první místo hru metal gear solid portable ops.

1)Metal Gear solid Portable Ops

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu