Wartryton Odesláno Únor 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2007 1.vsechny NFS a na nic si uz nespominam..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Odesláno Únor 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2007 1) Me 'n' My Katamary 2) Egagon 3) Fifa Street 2 4) Ridge Racer (jakýkoliv) 5) The Godfather Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laci9999 Odesláno Březen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2007 bomberman je shit..hra ak z gameboy..a to by sa sony stavat nemalo :)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
el-barto Odesláno Březen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2007 1.Eragon 2.Me and My Katamari 3.Gretzky NHL 4.Dave Mirra BMX 5.Rapala Trophies Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Březen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2007 Kurec kdy uz to bude vyhlaseno co je nejvetsi shit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Březen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2007 Kurec kdy uz to bude vyhlaseno co je nejvetsi shitHmm nikde som v prvom prispevku nenasiel ze to bude aj vyhlasene... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vycurat_Aspat Odesláno Březen 10, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2007 vy si piste co chcete a ja si to vyhlasim :D :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Březen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2007 hele LOPO-X jak si prisel na to ze ma bejt neco vyhlaseno? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marktechno Odesláno Březen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2007 medal of honor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Březen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2007 proc proboha medal of honor? ok v singlu to zas az takova pecka neni, ale hrat se to da. ale teprv s multiplayerem to dostava grady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Březen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2007 Ok splet sem se ja myslel ze se bude hlasit fakt nejaka shitovni hra ale jak vidim tak myslet znamena guvno vedet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Březen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2007 Ok splet sem se ja myslel ze se bude hlasit fakt nejaka shitovni hra ale jak vidim tak myslet znamena guvno vedetTo by musel byt opravdu masovy tester, aby poznal ktera sracka je nejridsi. :wink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laci9999 Odesláno Březen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2007 je pravda ze aj ten eragon je shit.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr194 Odesláno Říjen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2007 hele nejhorsi je godfather je tam vic videa nez akce a je to nuda zadny vzruseni nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Říjen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2007 1.Dave Mirra(hodně zklamalo) 2.ford street(jej...dal jsem si jede závod a stačilo mi to) 3.Fast and furious(fyzika vozu) PS. Me and me katamari je jedna z nejlepší her...ale když ji někdo neumí hrát...tak napíše že to je nejhorší hra:dozey:to mně fakt žere...napsal bych tu call of duty...ale tam mě sere jenom to ovládání:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fenixx Odesláno Říjen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2007 1. Rainbow Six Vegas (hra mě nějak nechytla) 2. Série NFS (na psp opravdu nic moc...naštěstí se objevil Juiced 2) 3. Star Wars BattleFront 2 (podle mě nedodělaný) Petr194: Podle toho co jsi napsal usuzuju, že jsi tu hru moc nehrál. Ty videa ke hře patřejí a od masovýho střílení tam je Mob Wars (perfektní skloubení strategie a akční hry). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DangerousDave Odesláno Říjen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2007 Promiňte nechci vyvolávat hádku ale tahle diskuse asi opravdu nemá význam...zvášť poté co sem četl ty žvásty o tekkenovi.Sám tekkena hraju už od prvního dílu na psx...může to být odhadem tak 6 let, postupně jsem hrál všechny díly konče DR na psp.Názor že je tekken nudný a prostoduchý nebo dokonce "že některá komba nejdou namačkat" je k smíchu :-D celou dobu co mám s tekkenem tu čest se občas scházíme s kamarády a paříme a paříme a řekněte na rovinu která hra vám vydržela 6 let??? Je to hra s nekonečným potenciálem vždy může přijít někdo lepší kdo "zvládá to co vy nedokážete namačkat" a nakope vám prdel.Jediná věc co mě mrzí je absence módu "tekken ball" z třetího dílu :( ty kuželky v DR jsou opravdu krok vedle. Promiňte mi spam, ale jako skalní fanoušek téhle skvělé hry, která mě provází životem, jsem musel zareagovat ;) Nejhorší hry poslední doby: Spider-Man: Friends or Foe a Starwars Battlegrounds 2 btw Me and My Katamari je super psycho hra, věřím že někomu nesedne...chce to trochu LSD ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jak.to Odesláno Leden 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2008 Nejhorší hra: Fifa O8:dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZodiacCZ Odesláno Leden 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2008 Tak asi mě ted ukamenujete, ale Ratchet& Clank nebo Daxter mě vůbec nechytli a docela zklamali jak jsem se na to těšil.Možná to bylo tím, že jsem to hrál každou hru asi půl hodinu a časem se to rozjede, ale ze startu nic moc -->snad se k tomu někdy vrátím a dám tomu ještě šanci. Doufám, že ti nevyvolám flame war jen jsem řek svůj názor a líbí se mi asi jiné hry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kiciN Odesláno Leden 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2008 Tak nechápu proč Fifa Street 2,je to hra kterou hraju pořád dokola a pořád mě baví,ale tak proč vam to vytahovat z mozku,každý má svůj názor. 1.Bomberman 2.GTA LCS 3.NFS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lamkenzie Odesláno Leden 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2008 Z tech,ktere jsem hral. 1.NFS:MW 2.CoD:RtV 3.Brothers in Arms:d-day Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk8boarder Odesláno Leden 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2008 nevim co je na mirra bmx spatnyho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlatokop.zas Odesláno Leden 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2008 Jsem vybáral hru a díval se na videa koukal jsem zrovna na metal gear solid portable ops docela mě to zaujalo ale boužel hra stála 1600kč no nic koupil jsem si jí hrál 3hodiny a nedostal jsem se ani do 2mise.Ta hra je upe na nic je to spíš na logiku a potřebujete umět dobře anglicky proto volím na první místo hru metal gear solid portable ops. 1)Metal Gear solid Portable Ops Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadowtails Odesláno Leden 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2008 1-Tracsformers 2-Alien versus predator 3-need for speed most wanted Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chvalsinak Odesláno Leden 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2008 NFS-MV dave mira street foghter Harry Potter and the Order of the Phoenix Crazy taxi pouho puhý můj názor.......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts