Still Odesláno Leden 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2008 Tak podle mně je nejhorší jedna hra od konami,její jmeno si už rači ani nepamatuju,behal jsem tam s nějakým potrhlým pošukem,kterej byl snad na půl robot,mohla mít kvér na hlavě...no prostě fakt humus...jo a mělo to nejhorší ukládání.A eragon mě taky zklamal,ze začátku se to jevilo joko dobrej nápad lítat si s drakem ale ovládání na tom je hodně špatně a ještě je to strašnej stereo typ. Jo a podle mě je tekken mezi bojovkami něco jako diablo II mezi RPG.:D:psp: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Leden 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2008 Gun Shoudown Aliens vs Predator Requeim Twisted metal head on - Dyrarox Freakout extreme: free ride Wiepout pulse Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guns-player Odesláno Leden 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2008 1) TOKA 3 (ale asi to bude kvůli tomu ze sem na auta strasnej lempl) 2) Dave Mira BMX (Prostě blbost) 3) World Snooker Championship (Simulaci tohoto sportu bych zrušil) 4) KillZone 5) NFS Most Wanted 6) Úplně bych zapoměl na všechny dily THE SIMS (na PC bomba, na PSP HO*NA) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Leden 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2008 TOKA 3? to musí bejt pařba co? :lol: s odstupem času a s více projetých her můžu říct, že největší brak je FIFA 08 .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iMaty Odesláno Leden 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2008 Taky se připojím,zatím jsem nenašel na psp hru,která by mě nějak extra zaujala. Hraju tedy klasiky z PSX Grand Tourismo,Crash Bandicoot,Tekken... Na psp mě zaujala TOCA3,SSX,Tekken,Virtua Tennis 3 Ostatní hry jsou pro mě naprostý brak,který se nedá ovládat nebo stojí za nic...Zejména Godfather,Fifa,ATV,NHL,NFS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazcz Odesláno Leden 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2008 Snad krome Alien syndrome bych nezavrhl zadnou hru. Kazdy clovek ma jiny vkus a kazdeho bavi neco jineho. Prosel jsem asi vetsinu her co na PSP kdy vysly a asi az na tu co jsem psal vyse, nemuzu rict ze by nejaka byla az tak hrozna, abych ji dal to Top 5 bad games. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Leden 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2008 Gun Shoudown Aliens vs Predator Requeim Twisted metal head on - Dyrarox Freakout extreme: free ride Wiepout pulse to si delas srandu? ze by si wipeout pulse zaslouzil zaradit do top 5 shitoznich her? neni to spis tim ze to proste jenom neumis hrat?:) ne sorac,ale tohle se me fakt dotklo :cry: a ten gun taky moc nechapu...podle me super parba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TypeK^ Odesláno Leden 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2008 Lumines Dave Mirra BMX Challange NFS Carbon Own The city World Tour Soccer Rendoku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DcDusa Odesláno Leden 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2008 1.Harry Potter uz ani nevim jakej dil 2.The Sims 2 Castaway 3.Spiderman 3 4.NBA Street Showdown 5.Eragon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R3ynolds11@cz Odesláno Leden 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2008 1.) NFS :MW 2.) Harry Potter 3.) ATV Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jedy Odesláno Leden 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2008 Tak určitě B-boy...ale hlavně nějvětší šit, co je tak šit, že si ten šit musíte stáhnout, protože je fakt šit a nebudete mi veřit že je to šit dokuď to neokusíte je...famfáry... = Transformers! :wohow: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HARIBO Odesláno Leden 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2008 PS1 hry na PSP stojej za H....!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conny Odesláno Leden 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2008 B-boy,star wars batlle fornt, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Leden 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2008 1.Fifa 2008 2.Bomberman 3.Alien vs. Predator 4.PES 08 (stejné jako 6!:() 5.Call of Duty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Leden 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2008 to si delas srandu? ze by si wipeout pulse zaslouzil zaradit do top 5 shitoznich her? neni to spis tim ze to proste jenom neumis hrat?:)ne sorac,ale tohle se me fakt dotklo :cry: a ten gun taky moc nechapu...podle me super parba 1.gun = blbost nejvetsi !!!! 2.wiepout pulse = taky blbost 1 byla lepsi !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spajdy Odesláno Leden 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2008 The Sims Castway The Simpsons Game Eragon Football Manager Dave mirra bmx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts