Deniszek Odesláno Duben 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2008 tak se přidávám taky ale screen později ( ale dneska ješte bude ) :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Duben 16, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2008 luk:ja nerek jsem pak nerek ze ti neverim jezisi kryste stejne to byl blbej napad tahle hra nekdo si stahne mp3 co ma hodinu prejmenuje ji na tu na kterou mate hrat pka udela 2.000.000pts a vy se budete hrozně divit EDIT:jinak jestli budem pokračovat navrhoval bych goldfinger:superman ale můžete dát návrh jako Senpu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Duben 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2008 luk:ja nerek jsem pak nerek ze ti neverim jezisi kryste stejne to byl blbej napad tahle hra nekdo si stahne mp3 co ma hodinu prejmenuje ji na tu na kterou mate hrat pka udela 2.000.000pts a vy se budete hrozně divitEDIT:jinak jestli budem pokračovat navrhoval bych goldfinger:superman ale můžete dát návrh jako Senpu to nebylo an tebe ;) ale kdo by něco takovýho udělal jak říkáš tak je to docela trapák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Duben 16, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2008 přesně tak jinak jsem se rozhodl že 2.kolo bude mp3:goldfinger:superman v pondeli to zacne jinak se divim kde si vzal tolik budu luku v te hre dyt prez 200.000 ani v te hre udelat nejde :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Duben 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2008 Luk je Robot:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Duben 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2008 i sanchez má na tom obázku skoro 300k ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Duben 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2008 ja mam zatim 250658 nejak tak xD ale zitra dam screen chci se zlepsit Mimochodem super pisen co si vybral :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Duben 16, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2008 diky ale muzete mi pls rict kde berete tolik budu dam vse na exelent a prez to mam 150.000pts mackam L pritom to je upe na nic tamta blbost a kdyz nekdy zmacknu R tak ani nevim k cemu to je vim ze tim tak uberu to co mam na prave strane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Duben 16, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2008 ochutnávka k mp3 do 2. kola goldfinger-superman http://uploaded.to/?id=vkneql EDIT:sry ze jsem needitoval nejaky moderator to snad spoji sry :dozey: EDIT2:k .Den post za tímhle-je to jiný styl EDIT3:jinak už vím na 100% co bude píseň ve 2 kole tady ji máte http://uploaded.to/?id=7cv7nr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Duben 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2008 Jeste nez to stahnu... Je to stejny styl hudby jako to prvni? Jestli jo, tak to rovnou vynechavam. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Severe Odesláno Duben 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2008 Tak to je docela zahul :) Prvni spuštění... a jenom 23 000 :D se stydím:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Duben 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2008 Jezismarja, to je jeste horsi. :lol: Sorry, jen tenhle styl hudby nesnasim. ^^ Ale na prvni pokus (a druha hra z celyho Beats od nainstalovani, prvni bylo to predtim) mam 302630 bodu... Nijak extra tezky mi to teda neprislo. Na to, ze je to navic Hard. Az tam bude nejaky metal, tak dej vedet. ^^ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Duben 17, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2008 .den no s tim metalem nevim no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanchez Odesláno Duben 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2008 Driver jestli chceš dát hodně pointů musíš dát co nejvíc perfectů... exelent nestačí. A zkus jet od začátku až do prvního L bez chyby pak když zmačkneš Lko je ten bonusovej mod tak 3-4krát delší než normálně. Ale nejsem si jistej čím to je... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Duben 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2008 Dam to vecer ted jsem na svojem PC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MasterMIND Odesláno Duben 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2008 No, tak taky přispívám :) neva, že jsem to jel na extreme? :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Duben 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2008 No, tak taky přispívám :) neva, že jsem to jel na extreme? :roll: To bude vadit xD Protoze ty body sou jiny ty tam mas vic tlacitek :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MasterMIND Odesláno Duben 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2008 driver: R je na to, ze ti zopakuje posledni tlacitko, napr zmacknes X, a potom R, a to ti jakoby zmackne X senpu: tak aspon to je mimosoutezne :D , me to hrat na hard nebavi, jede to moc pomalu, vzdycky u toho usinam :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Duben 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2008 driver: R je na to, ze ti zopakuje posledni tlacitko, napr zmacknes X, a potom R, a to ti jakoby zmackne Xsenpu: tak aspon to je mimosoutezne :D , me to hrat na hard nebavi, jede to moc pomalu, vzdycky u toho usinam :D :lol: ja na extrem spis zmatkuju :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Duben 18, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2008 do pytle to proste nejde toli budu kolik mate vy !!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Duben 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2008 Vic neslo:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Duben 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2008 tak co je se soutěží? :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Duben 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2008 Taky se ptam sam sebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.