Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

velká souťež ve hře Beats.

Driver1468621779

Recommended Posts

luk:ja nerek jsem pak nerek ze ti neverim jezisi kryste stejne to byl blbej napad tahle hra nekdo si stahne mp3 co ma hodinu prejmenuje ji na tu na kterou mate hrat pka udela 2.000.000pts a vy se budete hrozně divit

EDIT:jinak jestli budem pokračovat navrhoval bych goldfinger:superman ale můžete dát návrh jako Senpu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

luk:ja nerek jsem pak nerek ze ti neverim jezisi kryste stejne to byl blbej napad tahle hra nekdo si stahne mp3 co ma hodinu prejmenuje ji na tu na kterou mate hrat pka udela 2.000.000pts a vy se budete hrozně divit

EDIT:jinak jestli budem pokračovat navrhoval bych goldfinger:superman ale můžete dát návrh jako Senpu

to nebylo an tebe ;) ale kdo by něco takovýho udělal jak říkáš tak je to docela trapák
Odkaz ke komentáři

ochutnávka k mp3 do 2. kola

goldfinger-superman

http://uploaded.to/?id=vkneql

EDIT:sry ze jsem needitoval nejaky moderator to snad spoji sry :dozey:

EDIT2:k .Den post za tímhle-je to jiný styl

EDIT3:jinak už vím na 100% co bude píseň ve 2 kole tady ji máte

http://uploaded.to/?id=7cv7nr

Odkaz ke komentáři

Jezismarja, to je jeste horsi. :lol: Sorry, jen tenhle styl hudby nesnasim. ^^

Ale na prvni pokus (a druha hra z celyho Beats od nainstalovani, prvni bylo to predtim) mam 302630 bodu... Nijak extra tezky mi to teda neprislo. Na to, ze je to navic Hard.

Az tam bude nejaky metal, tak dej vedet. ^^

Odkaz ke komentáři

Driver jestli chceš dát hodně pointů musíš dát co nejvíc perfectů... exelent nestačí. A zkus jet od začátku až do prvního L bez chyby pak když zmačkneš Lko je ten bonusovej mod tak 3-4krát delší než normálně. Ale nejsem si jistej čím to je...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu