TyraniusXf_M00N Odesláno Duben 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2008 Zbyrate nekdo MAGIC the gatherning ? ..ja osobne uz moc ne , mam neco malo pres 750 karticek ,.. Nechyby ani ArchAngel , RuneTworst a dalsi pekne vzacne karty :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JamesRamone Odesláno Duben 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2008 no sekl sem s tim tak před rokem no...docela mě to bavilo, myslim že je to fajn věc..ale když to chce člověk hrát vážně tak je to o penězích-což sem neměl takže mi zbyl muj R/G madness na extended(na extended to bylo naposledy když sem s nim hrál:lol: nevim jak to je dnes) navíc když má člověk prachy a myslí to vážně tak to ještě sežere hrozně času sedět v černym rytíři od 12 do zavíračky-sou tam fakt lidi který to dělaj,pak když tam člověk přijde 2x do tejdne sou úplně jiný ceny... no kdybyste někdo nějaký kartičky chtěl můžu se podívat commonek mam miliardy;):lol: Edit: tyranius: to zbíra s Y je schválně?:lol: docela mě to bije do očí...;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Duben 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2008 heh no tak pár jich doma mám ale tak 60 já jsem byl závislák na pokemonech vytvořil jsem si tužkou mapu a s kartickama pokemonu jsme to s kamosem nejak vytvorily ten boj no jako docala to uslo ted pracujeme na PSP hombrew pokémon s tím kámošem ale je to složitější než sem myslel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TyraniusXf_M00N Odesláno Duben 15, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2008 ..Magiky bych klidne odkoupil :) , ale spis RARE nebo FOIL :) ..pokemonu mam taky asi 200 :) ..a to tvrdy Y mne tam nestve :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Duben 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2009 Teď jsem zas začal.:wohow:Mám problémi akorát s překladem, jinak mazec hra :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.