azumaninja Odesláno Duben 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2008 Chci Se Jenom Zeptat Kdyz Mam Pc A Na Nem Internet Pres Usb(ufonuv Fofr Internet) Da Se Nejak Zapojit Wifi Rounter?treba Ze Propojim Rounter S Pc Sitovym Kabelem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Michalks Odesláno Duben 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2008 jo propojit router sitovim kabelem de (teda me jo) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Skyt Odesláno Duben 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2008 mno router se da normalne pripojit k PC pres sitovy kabel..horsi to bude s tim USBckem..koukni se na oficialni stranky poskytovatele internetu, jestli tam nema router urcenej pro tvuj modem..pokud jo, rekl bych, ze neni co resit..pokud ale ne, mel by sis sehnat sitovy kabel, s koncovkou pro tvuj modem...mel jsem podobnej problem a internet mi sdilet pres USBcko a PC nesel, vyresil jsem to az pak kabelem urcenej pro muj modem.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 azumaninja Odesláno Duben 17, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2008 aha jo a ty MICHALKS ty mas ufona??A de ti to?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mootoo Odesláno Duben 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2008 musis pripojit sietovku do routera do wan linky a v pc vytvorit sietovy most+zapnut zdielanie internetu ;) bude to docela problematicke ale mohlo by to ist. To vies SWINDOUS je SWINDOUS :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 azumaninja Odesláno Duben 17, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2008 Ok Dik Zkusim To. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Duben 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2008 1) mam dotaz, proc pises kazde zacatecni pismeno slova velke? To je nejaky novy styl? Nebo proste pises z mobilu? 2) Normalne pripojis PC -- router pomoci LAN kabelu, ve widlich das sdileni netu, v PSP (ci jinem zarizeni co se napoji na router), das branu IP tveho PC a DNS taktez IP tveho PC.. PC musi byt samozrejme zapnute, aby ten net jel.. 3) zadne specialni ovladace nepotrebujes jak tu nekdo psal 4) slozite to vubec neni, kdyz se to dobre udela a prijde se na to kde co presne zaskrtnout, tak to jede v pohode, sam jsem na to jel asi pul roku a kamos na to jede uz asi 5let (non-stop zaplej jeden PC, kde je to sdileni xD ) 5) do WANu bych to nezapojoval - zkousel jsem to a nejelo mi to, zapoj to normalka do LANu, kdyz to resis sdilenim pres Windows Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 azumaninja Odesláno Duben 18, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2008 Ok dik jo a pisu normalne z PC. EDIT:Jo a jakej to ma dosah? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Duben 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2008 Ok dik jo a pisu normalne z PC.EDIT:Jo a jakej to ma dosah? ten router? Celej barak ti to pokryje bezproblemu.. s notesem se pripojis i na zahrade.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 azumaninja Odesláno Duben 18, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2008 Tak to je good. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
azumaninja
Chci Se Jenom Zeptat Kdyz Mam Pc A Na Nem Internet Pres Usb(ufonuv Fofr Internet)
Da Se Nejak Zapojit Wifi Rounter?treba Ze Propojim Rounter S Pc Sitovym Kabelem?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts