Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Otazka Ohledne Wifi Routeru


azumaninja

Otázka

9 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

mno router se da normalne pripojit k PC pres sitovy kabel..horsi to bude s tim USBckem..koukni se na oficialni stranky poskytovatele internetu, jestli tam nema router urcenej pro tvuj modem..pokud jo, rekl bych, ze neni co resit..pokud ale ne, mel by sis sehnat sitovy kabel, s koncovkou pro tvuj modem...mel jsem podobnej problem a internet mi sdilet pres USBcko a PC nesel, vyresil jsem to az pak kabelem urcenej pro muj modem..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

1) mam dotaz, proc pises kazde zacatecni pismeno slova velke? To je nejaky novy styl? Nebo proste pises z mobilu?

2) Normalne pripojis PC -- router pomoci LAN kabelu, ve widlich das sdileni netu, v PSP (ci jinem zarizeni co se napoji na router), das branu IP tveho PC a DNS taktez IP tveho PC.. PC musi byt samozrejme zapnute, aby ten net jel..

3) zadne specialni ovladace nepotrebujes jak tu nekdo psal

4) slozite to vubec neni, kdyz se to dobre udela a prijde se na to kde co presne zaskrtnout, tak to jede v pohode, sam jsem na to jel asi pul roku a kamos na to jede uz asi 5let (non-stop zaplej jeden PC, kde je to sdileni xD )

5) do WANu bych to nezapojoval - zkousel jsem to a nejelo mi to, zapoj to normalka do LANu, kdyz to resis sdilenim pres Windows

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu