Milan766 Odesláno Duben 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2008 Chtěl bych poradit jak spustit psx hry na custom 3.93 m33. Psal už jsem to tady jednou ale odpověd byla jenom od DirtyKing a to taková že žádná. Jenom napsal že způsob existuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Matrix_DC Odesláno Duben 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2008 Překonvertovat PSX hru na PSP, nahrát jí pak na MS do PSP/GAME a hrát..)) a nebo si zde na foru už můžeš rovnou stáhnout překonvertované PSX hry... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tweeety Odesláno Duben 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2008 Překonvertovat PSX hru na PSP, nahrát jí pak na MS do PSP/GAME a hrát..)) a nebo si zde na foru už můžeš rovnou stáhnout překonvertované PSX hry... Ty seš dobrej teda..:lol: Já pokládal taky takovej dotaz, mělo se tam něco delat s POPs na 3.90 M33, ale vubec nevim co a jak, kdyby byl nekdo tak hodnej a vysvetlil?:ziped: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Matrix_DC Odesláno Duben 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2008 Vůbec nevím co by si tam mělo co dělat s POPs, já osobně mám 3.90 M33-3, stáhnu PSX hru, udělám konvert do PSP, nahraju a hraju... jinak jsem zde z fora stahnul uz asi 10 PSX (převedenych her) nahral a v pohode paril. tak nevim v cem mas jako problem...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 En3mY Odesláno Duben 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2008 :dozey: lbah blah.....no tak si sezen konverter a konvertuj:dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Matrix_DC Odesláno Duben 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2008 Proc to delat slozite kdyz to jde jednoduse...:) viz. tutorialy na PSX2PSP => doporucuji PSX2PSP v.1.3 jednoduche a rychle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Duben 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2008 mg :lol: všechny PSX pro PSP musej bejt v EBOOT..POPSloader plugin je jen pro načtení POPS ze starších FW protože některý hry blbonou na novějších a opačně viz http://www.gamerspress.com/index.php?title=PSX_on_PSP_Compatibility_List Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Milan766 Odesláno Duben 17, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2008 Já jsem si stahnul psx hry už předělané, ale když je spustím tak se zobrazí černá popsaná obrazovka a vypne se psp. A to je ten problém. Matrix DC se mi alespoň začal věnovat. To je fajn. Jsem zvědavý jestli to vyřeším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Milan766 Odesláno Duben 17, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2008 A konkrétně jsem chtěl hrát Resident evil 2,3; Tomb raider 2,3,4,5. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Milan766
Chtěl bych poradit jak spustit psx hry na custom 3.93 m33. Psal už jsem to tady jednou ale odpověd byla jenom od DirtyKing a to taková že žádná. Jenom napsal že způsob existuje.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts