Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Wii z usa - ntsc.


replayak

Otázka

Zdravim,

premyslim o koupi nintenda Wii, zatim toho o konzoli moc nevim, proto se chci zeptat, jakou nevyhodu ma konzole ntsc a zda-li tady budu vubec fungovat. V usa jsou ceny ponekud nizsi nez tady a ke konzoli davaji vice prislusenstvi, konkretne na ebay. Dale bych se chtel zeptat, jak je to s chipy. Nasel jsem hromadu chipu, ale netusim jaky je mezi nima rozdil.

Diky za vsechny odpovedi a nazory.

Jirka :psp:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Dobrý den,

také bych si rád zakoupil konzoli Wii dokonce jsem ji chtěl koupit, už dnes v Alzasoftu, ale říkal jsem si, že bych si ji mohl objednat z USA, protože tam mají hodně levné komponenty a hlavně i Wii.

Zajímalo by mě jestli budu mít tady potom nějaká problém s konzolí, abych nemusel dokupovat nějaké zařízení navíc atd. Dále nevím jestli půjde konzole s našima TV.

Moc děkuji za rady popřípadě i link na dobrá eshop v usa s Wii.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Zadne zařizení navíc kupovat nemusis , jak tady uz dante rekl regionlock se da odstranit , ale spise bych ti doporucil Wii z CR aby pri pripadne reklamaci si nemnel potize , nejlepsi je si koupit uz pouzite a s chipem - namas uz zadne starosti a kdyz ho koupis od overeneho prodejce tak vis ze se ti nepo*ela.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu