Yokozum Odesláno Duben 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2008 Tak fandové máme tu novej fotbálek od EA. Tak pište svoje názory jak hru hodnotíte:) Mě osobně se líbí víc než FIFA08, zdá se mi rozhodně svižnější, zřejmě využívá 333Mhz:) Ale co mě naštvalo, chybí infrastructure multiplayer.. teda nikde sem ho nenašel:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smaik Odesláno Duben 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2008 JJ da se to hrat ale vzdy se mi to sekne kdyz hraje anglie proti nemecku. Edit: A jeste se tam blbe pohybuje s hracem porad mi zataci nekde do boku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dirtyskunk Odesláno Duben 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2008 Už u 06-07 se mi zdála lepší grafika než u Fifa2008 nevim proč Smaik: neblbne ti analog? jeslti ti to nedělá i u jinejch her Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuck a dog Odesláno Duben 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2008 Jo je trošku propracovanější bych řekl, ale jediné co mi vadí né vadí, ale takovej malej nedostatek, když hrajete za ČR a Petr Čech rozehrává nebo na něj z dálky koukáte, tak je vidět, jak má plešatou hlavu. Ale když ho zaberou zblízka, tak má tu svoji helmu, ale chtěl jsem to tady někde napsat. Jinak supr gamesa.:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pianoblack Odesláno Duben 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2008 Jo je trošku propracovanější bych řekl, ale jediné co mi vadí né vadí, ale takovej malej nedostatek, když hrajete za ČR a Petr Čech rozehrává nebo na něj z dálky koukáte, tak je vidět, jak má plešatou hlavu. Ale když ho zaberou zblízka, tak má tu svoji helmu, ale chtěl jsem to tady někde napsat. Jinak supr gamesa.:D jj, taky sem si toho vsiml, ale zas se mi treba libi jak tam po nejake akci ukazou napr. Brucknera jak chodi u lajny:) ale de videt ze je to od EA... sice dobra grafika,ale porad tam chybi lepsi hratelnost...:( jinak dobra hra8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conter Odesláno Duben 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2008 Jo je trošku propracovanější bych řekl, ale jediné co mi vadí né vadí, ale takovej malej nedostatek, když hrajete za ČR a Petr Čech rozehrává nebo na něj z dálky koukáte, tak je vidět, jak má plešatou hlavu. Ale když ho zaberou zblízka, tak má tu svoji helmu, ale chtěl jsem to tady někde napsat. Jinak supr gamesa.:D Jestli sis toho vsimnul tak ten "bug" jestli se tomu da tak rict....je i u Fifa08..;):D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Duben 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2008 potřeboval bych jen vědět, jestly je to alespoň trochu srovnatelné s PES 08 nebo mám stále hrát pesko a Euro 2008 ani nestahovat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smaik Odesláno Duben 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2008 A vám jde hrat kdyz date v normalnim hlavnim menu Anglie - Nemecko me se to vzdy pri nacitani sekne jinek ostatni tmy mi jdou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yokozum Odesláno Duben 20, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2008 potřeboval bych jen vědět, jestly je to alespoň trochu srovnatelné s PES 08 nebo mám stále hrát pesko a Euro 2008 ani nestahovat ? Hral jsem PES jen jednou a moc me nechytl.. tohle celkem hraju, i kdyz se mi npodarilo za 6 zapasu vstřelit gol.. ale best fotbal podle me je world tour soccer 2, to ma aspon grády, je to takovy rychlejší... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ecko1468621637 Odesláno Duben 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2008 Jou vcelku dobra parba ae ty licence napr.Nizozemsko chjou chjou :((( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F789GH Odesláno Duben 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2008 sorry,nevim zda si to mam stahnout,nebyl by screen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Duben 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2008 Oproti PS3 verzi pičovina, na to že je to na PSP je to docela good... Mají dobře udělanýho Brucknera :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Duben 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2008 jj podle mně sou všeci ukázky pěkný a ten bug s petrem čechem je dobrej taky sem koukal ale jinak dobrej fotbalek baví mně víc jak FIFA 08 ale mín jak PES Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Duben 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2008 no PES 08 se zatim nerovna podle meho zadnej fotbalek dnesni doby v PES 08 se mi libi jak se da hodne vylepsit team skini vsech a nakonec mate misto caska svoje cesko EURO 08 no da se jo ael po 15 minutach hry me to prestalo bavit :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka4 Odesláno Duben 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2008 Jde tam nejak dat ovladani na joystick? Protože takhle se to hraje docela na hovno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Duben 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2008 Zajímavá hra , pěkně zpracovaná ... Jen nevím , co mi v ní chybý , je to prostě takovej tuctovej fotbálek ... Ale jinak doporučuju , pro fanoušky fotbalu - geniální ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka4 Odesláno Duben 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2008 Me se stává že se to vždycky sekne při načítání třeba s Walesem nebo Nemeckem. Dělá vám to taky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Duben 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2008 Tak me se to neseka ale musim rict ze tento fotbal ma stasny "bugy" asi ten nejvetsi je kdyz vas s sfaoulujou date L pro rychle rozehrani tak se mi stava to ze tam sem sam se spoluhracem a nikoho jineho na hristi nevidim coz je na prd ... zustavam u FIFA08 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rajtas Odesláno Duben 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2008 Mně to docela baví a na bugy sem moc nepřišel... ani mi nemizí hráči..nic Vlastně jeden jo... nejdou mi dávat góly:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cvak01 Odesláno Duben 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2008 Podle mě totožný s Fifa 2008 , jen se dají líp střílet góly , hlavně z dálky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plp Odesláno Květen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2008 ja newim ja hraju furt PES 08 asi to je tim ze ho hraju uz od prvniho dilu na PSX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tweeety Odesláno Květen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2008 Hral jsem 3 mesice PES 08, ted sem si stahl tohle a to se neda rovnat.. ta grafika oproti PES 08 je nulová !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plp Odesláno Květen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2008 Tak hlavne PES 08 je asi nej fotbalek na PC,PSP,a konzolich,me to Euro 08 vubec nechytlo nevim proc je to nuda, asi sem zarytej do PES ...ja vsechny tituly od EA ignoruju :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schnekino Odesláno Květen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2008 Ja na Euro 2008 hravam akurat Turnaj.Ten je celkom ok,len to chce trpezlivost:ziped:.Inac najradsej hravam PES 07 aj PES 08:psp:. P.S.Ked hram v turnaji kvalifikacie a dam sa proti Anglicku hra mi sekne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.