psychoks Odesláno Prosinec 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2008 Metal gear solid protable + na ps2 me to bavilo a mel jsem 3 dily na ps2 koupim si to na psp a nejradsi bych to zabrabal tragicka hra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moneyy Odesláno Prosinec 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2008 Need For Speed Pro Street desna grafika bolej z toho oci lepsi je Juice Hot Important night 2 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roku92 Odesláno Prosinec 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2008 Nejspíš Eragorn ale já špatný tituly většinou smažu a už na ně nemyslim...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phasE89 Odesláno Prosinec 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2008 Já většinou stahoval ověřené tituly, tak jsem moc špatných her na PSP nehrál... ale jednou mi to nedalo, když jsem viděl na ign.com hodnocení Harryho Pottera 5, kde to v recenzi docela strhli a dali tomu tuším něco kolem 5.5/10... tak jsem si to stáhnul a po dvou hodinách utrpení zase smazal. Nic moc grafika, kamera příšerná, samý bugy, nulová hratelnost, ani chvíli jsem se u toho nebavil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScRyX Odesláno Prosinec 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2008 Zo srdca nenavidim Silverfall....ko***ina^2...ta *****ta hra sa neda dohrat za maga...dost ma ***e ze taketo hry robia z psp hernu zumpu. (Ale aj na PC je hafo moc s**ciek, njn) Kam ten svet speje.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Prosinec 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2008 no tak u me je to nfs undeground rivals a pak nfs carbon ale ty carbony jsou dobry akorat mi tam chybi kanony:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hedi Odesláno Prosinec 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2008 pro me to bude asi WipeOut... nwm no, tahle hra mi proste nejak extra neprirostla k srdci :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnny09112 Odesláno Prosinec 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2008 Myslim ze kazda hra ma neco do sebe, ale me docela sklamal King Kong... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Prosinec 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2008 Need for speed pro street ,nemůžu té hře přijít na jméno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pechy123 Odesláno Prosinec 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2008 Nejhorsi je podle me MX vs. ATV Unleashed a Moto GP Nejlepsi asi Bomberman a MediEvil :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moneyy Odesláno Prosinec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2008 HRY N **** Need for speed pro street-hnus..... wipe out- jizda od zdi do zdi field comander-porad dokola to sami nic noveho batle of rome-des hratelnost-0 |HRY KTERY MUZU DOPORUCIT-God of war,JUICED 2,TEKEN,MONSTER HUNTER FREEDOM 1,2,MEDAL OF HONOR 1,2,NEED FOR SPEED UNDERCOVER,STARWARS uplne vsechny dily,..:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NooBz Odesláno Prosinec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2008 jako asi to bude jenom můj názor, ale pro mě jednonačně FIFA09:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SilverGod Odesláno Prosinec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2008 Dave Mira a nějaký ty sportovní hry :) . Jinak nejlepší je zatím asi God of War. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phoenix Odesláno Prosinec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2008 Need for speed pro street stahl jsem zapl jsem vypl jsem smazal jsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIRKOOOO Odesláno Prosinec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2008 FINAL FANTASY crisis core, uz len kvoli tom u ze nemam volnost ak v inych rpg , musim ist vyznacenou trasou a tie boje ?! no hrozaeste pise jakesi body kazdu chvilu nejake napisi , ta hnusna grafika, len v ukazkach je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gig56 Odesláno Prosinec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2008 The Sims 2,NFS Undercover-(čekal jsem od toho víc) NFS Pro Street Hnus to NoBz Fifa 09(sračky...okopčená Fifa 08:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Belomin Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 Tak ja si vcera stahl Bounty Hounds a hruza-nejenom ze se v tom nevyznam ale navic je to v japonstine a hned na zacatku tam prochazite podzemim a kazdej s vama mluvi-a ja ty cinsky znaky fakt lustit neumim :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 Když ono jak tady už pár lidí napsalo je tohle hrozně těžký jeden hraje simulátory druhej rpg, třetí bojovky,čtvrtej sporty a pak se schodni na něčem co je špatná hra... Ale podle mě jich je mnoho! Vyšlo spoustu her co jsou zbytečnosti a jen rychlé slátaniny na kterých chce někdo z bohatnout protože PSP je velice rozšířený handhel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sharick01 Odesláno Leden 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2009 Jednoznačně NFS Undercover. krmily lidi s videama a keca jak to bude dobre a hotovej shit z toho nakonec vzesel.pro menejvetsi propadak od EA. samozrejme sou i horsi hry ale od vetsiny nic necekam takze nejsem zklamanej.:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H4nZ Odesláno Leden 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2009 Fatalis ma pravdu !!! xD loco roco a patapon xD take UCHYLNE gamesy ... xD a Flow to je dobre na odreagovani ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lachtan Odesláno Leden 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2009 ...censored... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzkys Odesláno Leden 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2009 Nejhorší hra je 50Cent Bulletproof. Otřesná grafika, strašné ovládání, no prostě hrůza. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JarinoRS Odesláno Leden 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2009 akekolvek NFS, ten dave mirra bol tiez hardcore, fuj. najlepsia hra asi God of War, tiez ma dlho drzal Tomb Raider:Anniversary a este F1 2006, takisto coolove su vsetky LEGO hry... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
santiknov Odesláno Leden 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2009 nejhorsi: Patapon, Loco Roco podle me uplne uchylarny je to sice mistama sranda ale p.... jak hrom!! nejlepsi: PGA Tiger woods 09 je to super odreagovacka a nehorazne sa pritom nekdy navztekate ze lamete mistama pspcko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemesis789 Odesláno Leden 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2009 nejhorsi: Patapon, Loco Roco podle me uplne uchylarny je to sice mistama sranda ale p.... jak hrom!!nejlepsi: PGA Tiger woods 09 je to super odreagovacka a nehorazne sa pritom nekdy navztekate ze lamete mistama pspcko JJ taký golf už je, ale s LOCO ROCO 2 je super hra tidíš nesouhlasím s tvou upomínkou na LR že je to spatna hra. LR1 možná to sem nehrál ale LR2 je super skus to. Patapon taky sem nehral ale podle obrazku nic moc. Jinak nejhorši hra asi Pirati z Karibiku ale nejsem si jistý moc sem jich nehral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.