pejdzin Odesláno Únor 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 Transformers-Hrůza 50Cent-No to je děs WipeOut-Nic mě na tej hře nechytlo je toho víc ale tohle sou asi ty nejhorší..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kundrata12 Odesláno Únor 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2009 Patapon je hovadina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2pac994 Odesláno Únor 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2009 najhorsia hra je podla mna final fantasy .....vsetky casti....je to nuddaaa ....a najlepsia..tych je vela napriklad driver, spider-man web of shadow, a thaak......ale haluz je to psp -cko :D:D:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eridan Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 Patapon je hovadina Asi jsi tu hru nepochopil. Ona je totiž (skoro) dokonalá! Nezasvěcenci se to zpravidla jako hovadina jeví (koneckonců, já jsem nebyl výjimkou), ale je to vskutku výsostná zábava. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hooligan Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 1.Transformers 2.Avatar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 pro mě skoro všechny japonské hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 říct, že všechny FF jsuo kravina :D jedna z nejúznávanějších herních sériích....ale co hold to není hra pro dementy :) co neumí hrát a co neumí anglicky :) btw nejhorší? :) Transformers, Patapon, 50 Cent, našlo by se jich určitě víc jak těch dobrých :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xbox360man Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 Vůbec se mi nelíbí na PSP X-Men origins wolverine :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chemo1468624617 Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 No asi Avatar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 Nejhorší zrovna nevim, ale když jsem hrál třeba 50 Centa, Dave Mirru Pro BMX nebo Patapona tak jsem se fakt nudil. :D Určitě se najdou ještě další... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pistacie Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 ja bych rekl james cameron:avatara...takle skazit hru :( uz po 20 minutach jsem hru vymazal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Huks-oN3 Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 avatar som este nehral? fakt taka hovadina? asi patapon ma nebavil.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pistacie Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 avatar som este nehral? fakt taka hovadina?] no podle me jo...graficky nic moc...pribeh mi vubec nesedel k filmy...hratelnost taky nic moc...a vubec me to nebavilo...a potom, jak jsem hral kdyz se ucil litat na ikranovi jsem to smazal...podle me proste skoda neco takoveho vydavat :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 FINAL FANTASY crisis core, uz len kvoli tom u ze nemam volnost ak v inych rpg , musim ist vyznacenou trasou a tie boje ?! no hrozaeste pise jakesi body kazdu chvilu nejake napisi , ta hnusna grafika, len v ukazkach je Hned bych ti jich nalískal :D Náhodou dokonalá hra. Pro mě určitě nejhorší všechen pes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.slimik Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 No nejhorší hra co mě absolutně nebavila byla asi Little big planet s Alien presnej nazev si nepamatuju XD....... No a nejlepší rozhodně Naruto Shippuden Heroes akatsuki rising...taky Untold legends mi pride celkem dobry:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PedoN Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 Gundam Battle Tactics ,Pocket racers ,Dave Mira BMX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smaky Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 need for speed undercover/carbon/pro street - fakt kraviny :dozey: nejlepší z nich byl nfs underground rivals ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmrsimpson Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 locoroco 1-2:coolgun::coolgun::coolgun::psp::psp::spam::angry::angry::angry::angry::spam::spam::spam::spam::spam::spam::spam::spam: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmrsimpson Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 nejhorší hra je ratchet&clank:coolgun::coolgun::coolgun::coolgun::coolgun: podle mně je nejlepší hra avatar avatar:thx::ok::ok::ok::coolp::coolp::coolp::coolp::coolp::coolp::coolp::coolp::coolp::coolp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WwOodY Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 Avatar vypada fakt desne, nehral jsem ho na svym PSP, videl jsem to u kamose. Mezi nej hry radim Tekken Dark Ressurection, Bleach Heat The Soul 5,6 mno a asi GoW :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DanielsQ Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 Patapon 1,2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 Všichni co řikaj že Dave mirra je kravina je podle mě pěknej looser, pomatuju na ty časi jak sem to furt hrával xDDD Teda pokud se mluví o starym Dave Mirra na PC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kennysek Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 tak ja si myslim ze ten podelanej dave mirra je fakt kravina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 avatar je hnus ale záleží to na vás Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HoUsE1468624125 Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 Blood Bowl :!:. A pak ještě většina těch japonskej ptákovin... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.