Migola6 Odesláno Duben 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2008 Poradte kterej díl nfs si mám stáhnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Duben 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2008 underground rivals.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Duben 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2008 UR! a pak není špatný MW(pokud ti nevadí že nejde jezdit po městě) a jestli tě baví jezdit po městě tak celkem dobry i carbon...a nejhorší je PS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Migola6 Odesláno Duben 18, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2008 jj diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h0mer Odesláno Duben 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2008 mě se nejvíc líbilo MV a pak ty UR nejhorší asi ty Carbony no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
407sw Odesláno Duben 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2008 njehorsi sou pro sreet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
white Odesláno Duben 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2008 NFS: Underground Rivals Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas*Tomas* Odesláno Duben 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2008 asi bych řekl Pro Street ale nejlepšíí Auta bych řekl Juiced 2 to je lepšíí něž náky NFS Pro Street tak teda podlemě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Duben 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2008 NFS: UG , čím víc lidí , tim víc názorů ... Ale to UG fakt asi nejlepší ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiver Odesláno Duben 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2008 EA se na psp nepovedlo ani jedno NFS....:dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Duben 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2008 jo souhlasím nfs je propadák a pro street na všechny konzole i pc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bzuk Odesláno Duben 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2008 tak mne se nejvic na PSP libi NFS:MW a potom UR ,a PS jsem radsi ani nestahoval,jak to ostatni hodnotily,tak to prej nema cenu nejlepsi je zkusit vsechny,vyzkouset ktery ti nejlip padnou ;) a az potom se rozhodnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dirtyskunk Odesláno Duben 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2008 podle mě jsou nejlepší a nejhezčí MW Nejhorší Pro Street to je propadák všech propadáků!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Duben 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2008 Mam stejnej nazor jako dirty ....... MW byly opravdu skvely Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guns-player Odesláno Duben 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2008 Pro Street :D ale fakt na multi je to skvělý. A single je nejlepsi ze vsech NFS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ecko1468621637 Odesláno Duben 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2008 Pro Street 4EwEr =D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Duben 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2008 Pánové , tohle může být nekonečná debata ... Každému se prostě vždycky bude líbit něco jiného ... Imho bude nejlepší , když si zakladatel topicu zahraje všechny hry co tu byly zmíněny ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeNík Odesláno Duben 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2008 Taky bych rek ze nfs sou propadaky jak svine ale precijenom aspon to MW je dobry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Duben 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2008 jednoznačně UR ... je to i jedna z mála her, která mě na psp opravdu chytla, ač jsem k ní zpočátku přistupoval s odporem .... ;) jen trpí nedostatkem všech sérií NFS a to: stereotypem ;) ostatní NFS na psp jsou brak s Most Wanted v čele ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacha Odesláno Duben 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2008 Z NFS asi Underground Rivals, jinak mě ted docela chytlo Midnight Club 3. Juiced 2 je zajmavý, ale po čase se mi zdá už trochu nudný. v MC3 jsou závody vždy originální, navíc tam můžeš kdykoli zvednout hydrauliku a ject celej závod po dvou kolech. je tam i FreeZone, tak se vyblbneš mimo závody. Město tam máš opravdu rozsáhlý a tuningu je tam snad nejvíc ze všech PSP her, máš tam i motorky. V závodě můžeš ject kudy chceš jelikož tam nejsou žádný barikády, tvoříš si zkrátka cestu podle sebe a objevuješ své vlastní zkratky. Prostě Midnight Club 3 je na PSP nejlepší závodní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pololilo Odesláno Květen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2008 UR: tam mas nejvic moznosti tuneni, ale celkem nudny zavody + jenom tady je ale DRAG:psp: MW: pomerne jednoducha grafika, malo efektu, ale na WiFi asi nejlepsi z NFS CA: hrozny ovladani, to automaticke pomahani pri zataceni bylo fakt hrozny a maly pohled na auto, ty auta byla hodne mala na displeji. PS: Tuning vzhledu k nicemu, protoze je vsechno stejny a stale jenom dlouhy okruhy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
side Odesláno Květen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2008 Me bavi Most Wanted....prakticky to byla prvni i posledni hra co sem si koupil :) zda se mi ze ma nejlepsi priblizeni ovladani a feedbacku auta jako treba NFS:U2....navic ma jenom 160mb a muzu to mit na karte porad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Květen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2008 zadne NFS me na PSP nebavi - a to na PC jsem jejich velkym privrzencem - mam vsechny NFS ;) .. je to trapne, vzdy napr. dojedes zavod a dostanes 3k.. a hle, v shopu se zrovna odblokoval novy motor za 3k.. takova nahodicka.. rikas si - chci byt odlisny.. ok, nasetris, v dalsim kole ziskas 2k a odemkne se ti vec za 2k :D takze je jedno zda si to koupis naraz, ci postupne.. Hra je proste moc linearni a moc naskriptovana, mco te to taha za rucicku, tak ze si proste musis koupit to, co si koupi i ost. hraci ;D ja doporucuju Juiced 2 a Midnight Club 3 DUB Edition, to se neda s zadnym NFS pro PSP srovnavat :D Posud sam ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.