Boochwee Odesláno Duben 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2008 Ahoj vsichni, planuju si koupit PsP Slim&Lite+God of War: Choo. Jedna hra mi vsak stacit nebude (:psp:) Rozhoduju se mezi: GTA: LCS GTA: VCS Test Drive Unlimited Nebo něco jinýho:D Pls poradte, budu vam vdecnej! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Duben 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2008 Mno ja Bych doporucil GTA VCS ale nechej si ho flashnout ty hry sou hrozne drahy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bykk Odesláno Duben 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2008 jestli si hral vc na pc tak spis si kup lcs pokud ne tak vcs:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Duben 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2008 GoW ani nekupuj..za ty 3-4 h hraní to nestojí....kup si GTA (jedno který) a FF7CC :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M4Touch Odesláno Duben 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2008 Doporučuji GTA VCS, já si koupil UMD než jsem flashnul PSP. Zrovna nedávno jsem jí dohrál, dobrá hra a s cheat devicem je to nekonečná zábava a MP taky není k zahození. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuck a dog Odesláno Duben 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2008 Moje první hra k PSP byla GTA LCS a nemohl sem si jí vynachválit tu doporučuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Noxx Odesláno Duben 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2008 ja bych doporucil tekkena - to je hra napořád. GTA me nejako neuchvátilo nebo nekterou z techto her, co prodavam xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Duben 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2008 -GTA mi přijde dobré, ale Tekken hraju na hajzlíku snad pořád -Final Fantasy 7 CC je good, ale nevím zda tě to bude bavit, pokud máš rád RPG, tak FF7CC je jasná volba -ještě jsem se bavil u Tonyho Hawka, ale záleží jak moc tě baví skejtování, já to dostal na UMD když jsem si to kupoval z druhé ruky, pak už jen DOWNLOAD a hurá na MS Dou Test Drive Unlimited není na PSP špatný, dost povedený klon z PC, ale co si můžu zahrát na PC, tak na PSP mě moc nebere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Duben 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2008 kup si nějakou sportovní hru (PES, NHL ...) ... vydrží napořád ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Duben 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2008 kup si Test drive unlimited nebo GTA VCS ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dirtyskunk Odesláno Duben 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2008 z těch co píšeš bych vzal GTA VCS dá se tam chvilku plavat narozdíl od Gta LCS :) jo a Multyplayer u GTA je v hodně v pohodě :) ale taky teba: FF VII chrisis core Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chloe Odesláno Duben 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2008 Jasná volba je Burnout dominator - to je snad jediná hra, která mě na PSP bavila. A navíc má tu výhodu, že nevyšla na PC, takže si ji můžeš zahrát jen na PSP (a PS2, no :)). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boochwee Odesláno Duben 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2008 Dik, vsem za odpovedi, uz mam objednano!!!:psp::) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VoKoCA Odesláno Duben 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2008 Co sis objednal?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tyrael Odesláno Duben 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2008 GOW nebo Patapon :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas*Tomas* Odesláno Duben 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2008 Já taky doporučuju GTA Vice City Stories jeto uplně jiny nez na PC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.