Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

prosím pomoc!!!!!!!!!!

Otázka

Odesláno

Zdar lidi asi tato otázka zazněla mnohokrát ale já ji nemůžu nikde najít.Koupil jsem si PSP a nechal si ho kreknout.Ale když jsem začal stahovat hry z netu tak jsem narazil na problém.Nemůžu je dostat do mého PSP.Hru stáhnu ve formátu ISO.Kartu dám do notebooku a zkopíruju hru do souboru ISO.Ale když dám kartu zpátky do PSP hra nikde není.....jestli máte někdo tucha proč se tak děje poraďte díky

18 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno

JO ještě jsem zapoměl řícz že jsem tam měl už nějaké hry co mi tam dal ten člověk co mi ho krekoval,ale když jsem tam chtěl nakopírovat ty stáhnuté z netu tak se tam ani neobjevily.Myslel jsem že jsem je dal do špatného souboru,ale v sekci pro začátečníky píšou že jsem to dal dobře.

Myslíš špatně zabalená hra?Karta je v poho...je to originál sony 4 GB

Hru stáhnu zabalenou tak ji rozbalím a pak je ve formátu iso nahraju ji do ISo v PSP a není tam

• 0
Odesláno

Nemozes to davat do zlozky ISO v PSP ale do zlozky ISO na roote karty. Teda pripojis PSP, a hned ako otvoris vymenitelny disk tak tam vytvor zlozku ISO a tma to nahraj. Nie v zlozke PSP.

Keby to neislo a nemas v PSP dolezite data tak kartu naformatuj z PSP a

zlozka ISO sa ti tam vytvori sama.

A jak vies ze je to original ? Sony karty sa dost FAKuju a rozoznat ci je to origo alebo FAKE musis cez jeden program.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu