407sw Odesláno Duben 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2008 Jaké je podle vas nejlepsi star wars na PC ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomasr. Odesláno Duben 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2008 jedi academi ( když neberu vpotaz kotory ty nejsou tak rychlý akce jako jedi academy ale jeto dost dobrá pařba:-) takže si zahraj jedi academi a pak kotory nebo naopak prostě to všechno propař :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Duben 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2008 jednoznačně oba díly KOTOR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Duben 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2008 Já musím jednoznačně souhlasit , a říct , že Jedi Academy nemá chybu , Multiplayer nejvíc libovej , dělal jsem admina na serveru Hypno , nevím jestli ještě existuje , nejkrásnější zážitky ze hry , a musím každýmu jen doporučit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Duben 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2008 no jedi academy nemá chybu ale mně si víc líbil jedi outcast 2 hezkej příběh a dobrý bitky až na blbej začátek ale pro mně lepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
K1ll3rm4n Odesláno Duben 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2008 me nejvic zaujal SW battlefront 2, obrovsky bitky a skoro vsechny vozidla nebo stihacky tam muzes ridit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Míra Odesláno Duben 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2008 Pokud tě baví strategie, tak mohu doporučit mou oblíbenou Star Wars: Empire At War a následně datadisk k této hře Forces of Corruption. ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GTking4ever Odesláno Srpen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2008 Nevim, ale doporučuju Battlefront II pro mulťák a KOTORy pro single Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raven Odesláno Srpen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2008 Me se nejvic libil jedi academy a multiplayer ma taky dobrej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spoon Odesláno Srpen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2008 Jde o to jaky styl hry a boje se ti libi,jesli chces poradne rosekavat vsechny svetelnym mecem tak Jedi academy jesli chces dobry RPG s ruznejma strelnejma a secnejma zbranema(samozrejme svetelny mec) tak kotora II,pak mas naky ty X-wing tam lytas a bojujes,jesli chces bitvy a a ovladat stroje tak Battlefront 1,2,jesli mas rad dumovky tak Star wars republic comando phantom menace bys urcite taky jeste sehnal nebo star wars empire at war je toho fakt hodne doporucil bych zjistit co vse je na PC a pak se treba kouknul na youtube jak to vypada a pak si vybrat ja osobne bych bral ty Jedi academi nebo kotora jako vetsina lidi zde:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spoon Odesláno Srpen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2008 a neboo si stahni Emulator na Playstation 2 a kup si Star wars:Revenge Of The Sith hoodne dobra hra:) Into: Game play:http://www.youtube.com/watch?v=__c0TXfrdto&feature=related Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razor Odesláno Srpen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2008 no já sme hrál Jedi Academy a nasralo mně to že mi to nešlo po multiplayeru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rajce Odesláno Srpen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2008 KOTOR2 to nemělo chybu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sumi Odesláno Srpen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2008 jedi academy..kotory...a empire at war :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Srpen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2008 jednoznačně SW Battlefront oba díly, ale 2 je lepší :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bigdzony Odesláno Září 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2008 nemate nekdo odkaz na crack na jedi academy?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhapsomanijak Odesláno Září 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2008 jj fakt SW academi je nej ... jinak crack najdes staci googlit ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Revan_ Odesláno Září 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2008 Absolutně jednoznačně u mě vítězí Kotor jednička Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Kyssi Odesláno Září 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2008 možná se budete smát, ale nejvíc se mi líbil SW skrytá hrozba. Nebojujete skoro s ostatníma jediama (kromě jednoho Sitha) ale protože se mi líbí ta epizoda i jako film, tak prostě sem byl rád, že si to můžu "prožít" a pak samozřejmě také ostatní hry od lucasarts se mi líbí - ale ty už nedělím na 2. 3. 4. ...x místo, ale všechny jsou na 2. místě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts