mootoo Odesláno Duben 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2008 Takze 2x som sa zaregistroval vsetko som vyplnil (raz cez PSP a raz cez PC) . Ked idem na stranku v pohode sa nalogujem vsetko je ok ,ale ked logujem na PSP po spusteni GO! tak mi napise ze moj login alebo heslo je na kozy (skusal som aj nick aj login) poradte lebo jeb..m PSP o stenu:cry::angry::angry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Duben 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2008 tak se registruj znovu...vyzkousej to jo a s tim tvym FPSPfat hardcoremoded bych moc teda nehazel, to je vzacnost :!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mootoo Odesláno Duben 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2008 skusal som to 5krat a how.o s toho serem im GO! jimm je naj :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Míra Odesláno Duben 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2008 A zkusil si Recovery - Configuration - Fake Region: Europe? A došel ti ten aktivační mail? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chytil123 Odesláno Duben 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2008 Stejnak je to na hovno! Na co ti to bude ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mootoo Odesláno Duben 20, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2008 fake region som neskusal ,ale mail mi prisiel :) idem skusit ten region ,lol to som lama XD EDIT: tak som to skusil a nic aste skusim stiahnut nanovo s tym fake region. EDIT: nic nepomohlo je to shit ,cudujem sa ze som to vobec skusal co som vlastne cakal :D:D:D:D sony je shit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enginehead Odesláno Duben 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2008 kolik ti prislo mailu?_ Maji prijit 2.. A jde to az po tom druhem.. Ale souhlas ze je to k nicemu, zprvu si to vyzkousis, ale prakticky k nicemu, nikdo tam neni - mit cely den zaple PSP jen aby jsi byl na tom Go!M, to je blbost.. to chytil: mohl by jsis vyjmout to video z podpisu? Mrvi to stranky (stranka je pak vetsi skoro o jeden prispevek) a jelikoz se loaduje cely flash, tak mi to pekne sere PC.. Myslim ze neni nutne mit video v podpisu.. je to i v pravidlech... :D teda pokud to stále platí... :dozey: Zákaz mať v podpise viac ako 3 obrázky, animovaný GIF s veľkosťou viac ako 400 KB alebo video z Youtube. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mootoo Odesláno Duben 20, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2008 prisli 2 ale srat nanich je to blbost jimm na mobile je lepsi ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MasterMIND Odesláno Duben 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2008 Náhodou pro mě je to good, když nemůže být můj nej kámoš na PC, tak zapne gomess a naopak :D , ale to je trochu OT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.