Geoffrey Odesláno Srpen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2008 Nejprve jsem hrál LCS bo jsem to měl jako UMD při koupi PSP a dohrál jsem to, pak jsem si dokoupil MSPD, stáhl VCS a čekal že to bude lepší, ale po zjištění, že ani tady nejsou letadla a vrtulniky (narozdil od PC ekvivalentu) mě to tak znechutilo, že jsem to po pár misích vzdal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crixus Odesláno Srpen 10, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2008 Nejprve jsem hrál LCS bo jsem to měl jako UMD při koupi PSP a dohrál jsem to, pak jsem si dokoupil MSPD, stáhl VCS a čekal že to bude lepší, ale po zjištění, že ani tady nejsou letadla a vrtulniky (narozdil od PC ekvivalentu) mě to tak znechutilo, že jsem to po pár misích vzdal. Omlouvam se za OT ale musim nesouhlasit... hral jsem oboje ale jelikoz "my english is so bad", tak jsem nemel nic z pribehua rekl jsem ze to radeji prestanu hrat uplne abych si nezkazil prvni dojem dojem. Ale co muzu rict na 100% je to, ze vrtulniky v PSP verzi jsou. Nevim zda to bylo v lcs ci vcs ale vrtulnik jsem nasel a byl plne funkci, takze se s nim dalo letat. Videl jsem zde na foru i screeny, tak te klidne mohu odkazat na ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoffrey Odesláno Srpen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2008 Omlouvam se za OT ale musim nesouhlasit... hral jsem oboje ale jelikoz "my english is so bad", tak jsem nemel nic z pribehua rekl jsem ze to radeji prestanu hrat uplne abych si nezkazil prvni dojem dojem. Ale co muzu rict na 100% je to, ze vrtulniky v PSP verzi jsou. Nevim zda to bylo v lcs ci vcs ale vrtulnik jsem nasel a byl plne funkci, takze se s nim dalo letat. Videl jsem zde na foru i screeny, tak te klidne mohu odkazat na ne. V LSC je ale jen takový, že ho musíš sestřelit, nemůžeš pilotovat. V VCS jsem žádný nenašel, ale pokud tam je, tak mě to přinutí si to zahrát. ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crixus Odesláno Srpen 11, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2008 V LSC je ale jen takový, že ho musíš sestřelit, nemůžeš pilotovat. V VCS jsem žádný nenašel, ale pokud tam je, tak mě to přinutí si to zahrát. ;-) Taky jsem si driv myslel ze tam zadny neni az jednou kamos ve skole s nim lital a pak i ja na intru sem ho nasel. Bohuzel uz nemam ani jedno gta, tak nemohu slouzit ale nasel jsem screeny o kterych jsem mluvil. Screeny patri lukyc, kterej je pouzil v jednom prispevku, tak doufam ze mu nebude vadit, ze je hodim i sem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kajus Odesláno Srpen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2008 ve vcs je jedno letadloa pár vrtulníků (zde máš video z youtube )a v multiplayerovym modu (might of the hunter letíš s huntrem ne ?) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanchez Odesláno Srpen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2008 To VCS snad nikdo nehrál:D? Vždyť v té hře je tak kolem 10 vrtulníků! V každé nemocnici a v každé policejní stanici. Pak jsou 2 nebo 3 na letišti a jeden s kulometem se dá koupit za 5000 v té vilce u zabavního parku. A pak v poslední misi musíte použít huntera, který je na vojenské základně. Jinak co sem hledal letadla tam jsou 2... Jeden hydroplan na vodě u pobřeží na třetím ostrově a jedno letadlo je na letišti. Jinak Vice City je určitě zábavnější kvůli tomu že tam je víc možností jak se zabavit... Víc vozidel, můžete plavat, a super jsou ty podniky kde vyděláváte peníze... Po dohrátí příběhových misí sem měl jenom 35% complete z celé hry, je tam spoustu dalších věcích, které zabaví. Ale první zahraj liberty! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xzibit Odesláno Srpen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2008 vice city je lepší liberty je skoro furt potmě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WITCH_44 Odesláno Srpen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2008 pokud jsi nehral GTA 3 > ber liberty city storiespokud jsi nehral Vice City > ber vice city stories :) obe hry maji cheat device, desitky hodin zabavy asi tak svata pravda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoffrey Odesláno Srpen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2008 Tak jsem hledal po letišti ale nikde nic. Asi mám malý progress. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0hny Odesláno Srpen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2008 takže řikáte začít s Liberty a pak VCS ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Srpen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2008 Je to fuk...ja treba hral nejdriv VCS....dost me bavili....LCS hraju az ted a muzu rict, ze me bavej (coz uz se tedkon u PSPcka nestava). Myslim ze je to jedno, ikdyz VCS jsou lepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanchez Odesláno Srpen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2008 Tak jsem hledal po letišti ale nikde nic. Asi mám malý progress. jestli hledáš to letadlo tak je na začátku jedné runwaye u těch 2 ramp/skoků... helikoptéry sou tam pak 2...jeden maverick je kousek do toho letadla a pak ještě jeden jinej vrtulník někde uprostřed letiště na takové nízké budově Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoffrey Odesláno Srpen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2008 To je možný, ale já je tam nemám. Prohledal jsem to celý i podle toho videa. JAk říkám, asi mám málo % complete. Nemám ani odemknut druhý ostrov tak asi proto abych tam nemohl přeletět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Srpen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2008 vcs je rozhodně lepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koutak Odesláno Září 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2008 Netušíte, proč mi Liber Stories nejde zvuk? Už jsem to stahl od 2 ruznych zdroju a pořád nic. Díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.