Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno
  Dante1986 napsal:
mpik vím přesně co myslíš....jak běžíš tou uličkou...musíš se postavit pod schody namířit přímo na oheňa už jak vyhodíš tak utíkej.....vrátí se ti do ruky hořící a stihneš to akorát :) taky jsem dohrál
Mysli nieco ine... hore vpravo je na tych hrobkach dalsi stojan na ohen, ten jednoducho zapal a mas po probleme ;)
  • 1 month later...
Odesláno
  Amper napsal:
dalsi zasek :D jak bojujete v 9 chapteru s tim druhym typkem v obleku co ma stit:jak ho mam sundat?nejak na nej nic nefacha a trefit glaivem ho taky nemuzu...pls radu

Musíš počkat, až na tebe hodí ten elektricky nabitej oštěp (nebo co to je) a pak si od něj nabít glaiv a hoď to po něm, pak ovládej glaiv a buď ho zasáhni, nebo to nech "vybouchnout" někde u něj, budeš pak moct udělat finisher, takhle to párkrát zopakuješ a je klid :)

• 3 months later...
Odesláno
  saza napsal:
prosím tě, mám problém s posledním bossem. zničím chapadla změní se obraz do negativu a je po mně.

Jestli si to dobře pamatuju, tak vždycky jak zničíš všechny chapadla, tak se ten maník na chvíli odkryje a ty ho musíš trefit tím gladem. Možná ho i musíš nabít elektřinou, teď nevím přesně.

Jinak tohle je fakt dobrá hra :) Skvělá oddechovka

• 9 months later...
Odesláno
  ojtisek napsal:
Jak si můžu zajít do obchodu (black market) vylepšit ty zbraně atd.?

Delší dobu jsem to nehrál, ale pokud si to pamatuju správně, tak stačí v misi procházet kolem poklopu od kanálu (kulatej a kouří se z něho, ostatní nejsou vstupy do obchodu) a pak stisknout jen Y a seš tam (dokonce tam to Y i naběhne), ale na 100% to nevím, jen tak 90 :D...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu