VitSramek Odesláno Duben 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2008 Jak mám hrát hry po netu?:psp::psp: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 smaik Odesláno Duben 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2008 ??,Musis met WIFI pripojeni a zalezi jaky hry hry chces hrat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VitSramek Odesláno Duben 20, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2008 gta vice city stories,akorat nevim jaks to myslel s tim wifi,jestli na pc nebo v psp ho mam mit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SliW3.G0ng3rs Odesláno Duben 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2008 WIFI router mas ? ..a mas slima nebo FATa ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VitSramek Odesláno Duben 20, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2008 :psp:mam Fat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SliW3.G0ng3rs Odesláno Duben 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2008 A WIFI router mas ? ..? na rozesilani wifi po dome ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 conter Odesláno Duben 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2008 Jako muzes mi rict jakej je rozzdil mezi tim kdyz se pripojuje pres FAT nebo SLIM??:? Musis mit bud Wifi router nebo wifi klic(dava se do USB a je levnejsi)...nebo se priojit na nejakou free wifinu treba v praze u kfc nebo kde... Pak si tady najdes na foru navod jak na to a muzes se pak ve hre zaregistrovat a parit popripade byt na netu... Jinak GTA VCS po netu nejde...Hra musí mít na obalu/nebo v menu to poznas...musi tam byt INFRASTRUCTURE...kdyz ma hra jen AD-HOC tak to znamena ze ji muzes hrat jen pres wifi na PSP s dalsim PSP...;) EDIT:Smaik...omg:dozey:to je odpoved hodna genia...:dozey:on se nejdriv potrebuje pripojit...!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 smaik Odesláno Duben 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2008 Stahni si Medal Of Honor Heroes 2 to rozjede po netu kazdej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Merlino255 Odesláno Duben 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2008 to je jako jediná hra která jde po netu??mam slima a wifi.je nějakej seznam her co se dá hrát??vic informací.dík. _______________________________ _______________________________ _________________________________________________ PSP slim&lite Black fw 3.90 M33-3 + Sandisk Memory Stick Pro Duo 8 GB '''Cover Silicon"+ UMD WRC + Iso hry __________________________________________________ http://www.zazennudu.estranky.cz/clanky/sony-psp/windows-vista-na-psp není to můj upload Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ~SiMi^gD Odesláno Duben 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2008 Těch her na PSP je víc např. MOH:H2,Killzone Liberation,Sega Rally a pak skoro každá hra podporuju Ad hoc.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 liveoliverr Odesláno Duben 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2008 Je tu o hraní her po netu kopec topiců , omg LIDI , kdy se konečně naučíte používat HLEDAT ! Věř mi , že najdeš ... PS: Best je Killzone :dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 atry Odesláno Duben 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2008 ..pouzij tlacitko HLEDAT a slovicko "INFRASTRUCTURE"... ..je tu topic "seznam infrastructure her" a "seznam lidi, kteri hrajou infrastructure" ..obe temata jsou oznacena jako "dulezita" (zabralo by mi to 5 vterin vyhledat to a dat ti rovnou odkaz, ale aspon si to vyhledavani sam vyzkousis) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
VitSramek
Jak mám hrát hry po netu?:psp::psp:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts