92speedx92 Odesláno Duben 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2008 ted sem v prvaku stredni prumyslovy skoly elektrotechnicky v jicine a tam berou bez prijmacek takze to byla pohoda minulej rok a kdo jde ted tak ma i tenhle rok:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Duben 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2008 este rekni ze si sel na cukrak.? :D ta skola nad benzinkou.? :D jj cukracek :) lidi sice rikaj ze to je sracka skola ale co jsem videl tak lidi tam jsou v pohode, i s ucitelema je sranda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddyfriend Odesláno Duben 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2008 no jo taky sem se flákal:D:D:D já sem kvarta no:D... bude průser píšem testy ne postupový lae ta známka má tak 1000x větší hodnotu:D:D:D Aj sme už psali to bylo ok ale čj,Fj a matika to vůbec nevim:D:( jj taky jsem kvarta, my jsme museli zamakat pred 4mi lety:D ty testy, nemyslis srovnavacky? nebo kalibra? ty uz se ale psaly... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JamesRamone Odesláno Duben 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2008 jj taky jsem kvarta, my jsme museli zamakat pred 4mi lety:D ty testy, nemyslis srovnavacky? nebo kalibra? ty uz se ale psaly... no asi srovnávačky nebo tak no:D já nevim co to je hlavně to musim neposr*t...my sme psali Aj ještě zbejvá čj,m a fj... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommzs Odesláno Duben 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2008 http://gymnazium.ricany.cz/upload/DEVITKA.HTM Dostal jsem se:) sem 10/26 2. z předpokladá 4. z matiky a špatnej z čj.. mužete si to spočítat ale mě se do toho fakt nechce:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddyfriend Odesláno Duben 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2008 no asi srovnávačky nebo tak no:D já nevim co to je hlavně to musim neposr*t...my sme psali Aj ještě zbejvá čj,m a fj... z otho nemej takovej strach ja mel CJ - JR:2 diktat: 5, M-3, AJ-3, NJ-2 pohoda:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plp Odesláno Duben 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2009 Zkusim po roce otevrit znovu tenhle topic ...otazka zni uplne stejne. Ja se dostal na Hotelovku (Hotelnictvi a turismus) bez prijimacek (soukroma) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playerPS Odesláno Duben 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2009 Tak já se dostal na SSSVT Prosek :wohow: zkoušky se nedělaly http://www.sssvt.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarthZelda Odesláno Duben 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2009 Heh... Jak jste říkali tercie, kvarta, klid až do oktávy... Doporučoval bych od kvinty začít makat, ať nemusíte (jako já) dohánět osm let za čtyři týdny xD Maturita je pěkný strašák, sviňa xD Ale tak uvidíme, co z toho vyleze xD A GL všem (: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Duben 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2009 Střední průmyslová škola elektrotechnická Pardubice:lol:...přihlášeno 201, přijato 150..jsem 93:DJinak jsem si dal ještě do Pardubic na Informační technologie a tam jsem byl 18 z 56;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heck Odesláno Duben 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2009 Střední škola informatiky a služeb Dvůr Králové n./L. - obor: Správa počítačových sítí Příjimačky se nědelaly, byl sem 6 z 30 a dneska sem tam dal i zápisovej lístek ;) Chystáte se tam někdo taky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Duben 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2009 na Strojarnu me vzali, ale na gympl a na obchodku ne, protoze tam slo 300 a 200 lidi .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Duben 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2009 Střední škola informatiky a služeb Dvůr Králové n./L. - obor: Správa počítačových sítíPříjimačky se nědelaly, byl sem 6 z 30 a dneska sem tam dal i zápisovej lístek ;) Chystáte se tam někdo taky? Čus...tady jsem měl taky přihlášku:Dsamozřejmě me vzali ale je to horší škola než ta elektrotechna...:?jinak jsem byl kousek za tebou do 10 místa:)včera jsem jim psal e-mail že nenastupuju:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heck Odesláno Duben 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2009 Tak to je škoda.....Ale snad se najde někdo jinej na PSP pařby až ho znova koupím :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Duben 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2009 Obchodní akademie Plzeň, hlásilo se kolem 500lidí, jsem 92 ze 120 takže OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nesquick Odesláno Duben 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2009 Tak já dával přihlášku na autotronika , mechanik elektronik a silnoproud ... vzaly mě na všechny 3 :lol: ale du jen na mechanik elektronik ... 71 lidí se hlásilo a braly jen 30 ( já byl 12 :lol: ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Duben 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2009 hlásilo se 500 lidi a 1ty si 92. ze 120 ?wtf ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Duben 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2009 Brali 120 lidí a já jsem 92. chápeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
^ToMmY^ Odesláno Duben 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2009 Brali 120 lidí a já jsem 92. chápeš Při tvý inteligenci si byl maximálně 499. xD (My co chodíme na chatbox víme) Wertycally tak sem si zahral CS1,6 a musim říct že je to hrůza Jinak já jsem se hlásil na budějovické školy Gymnázium jírovcova tam mě nevzali taky hodně přihlášek tam bylo... pak na Educanet Soukromá škola IT obor tam jsem byl 1.z 18 xD A pak ještě na krumlovskej gympl a tam jdu zítra na příjmačky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
407sw Odesláno Duben 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2009 tak ja odchazim z gymplu a jdu na zdravotnicke lyceum a zitra mam pohovor nevite nekdo jak se mam na pohovor pripravit? co muzu cekat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heck Odesláno Duben 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2009 No, když jdeš na zdrávku tak něco zdravotnickýho ne? Možná jim budeš řikat něco krátkého o sobě v angličtině a pak nějaký ty klasický dotazy. Proč jsi si tu školu vybral atp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamps Odesláno Duben 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2009 Podkrušnohorské Gymnázium Most => dnes oficiálně přijat. (21. ze 120 přjímaných) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Duben 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2009 Jsem v kvartě, takže až do oktávy snad pohoda :D (Gymnázium Jana Nerudy-Praha- Hudební gympl :dozey: ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plp Odesláno Duben 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2009 407sw:ja mel na tu hotelovku jit taky na pohovor ,šel sem na nej a nakonec pohovor vypadal takhle: 1)rozdelili nas do trid 2)rodice si sedli s nama pokud chteli :D 3)na nic se neptali 4)predali rozhodnuti 5)a slo se domu ( trvalo to tak 20 min max.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fashion02 Odesláno Duben 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2009 Dnes jsem byl v Litoměřicích na Střední Soukromé Škole se zaměřením na IT a počítačové sítě,hlásilo se 96,braly 33 a mě vzali také :wohow:,byl jsem na 12 místě :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.