Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Zkoušky!!

Tommzs

Recommended Posts

• Odpovědi 65
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

no jo taky sem se flákal:D:D:D já sem kvarta no:D... bude průser píšem testy ne postupový lae ta známka má tak 1000x větší hodnotu:D:D:D Aj sme už psali to bylo ok ale čj,Fj a matika to vůbec nevim:D:(

jj taky jsem kvarta, my jsme museli zamakat pred 4mi lety:D ty testy, nemyslis srovnavacky? nebo kalibra? ty uz se ale psaly...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jj taky jsem kvarta, my jsme museli zamakat pred 4mi lety:D ty testy, nemyslis srovnavacky? nebo kalibra? ty uz se ale psaly...

no asi srovnávačky nebo tak no:D já nevim co to je hlavně to musim neposr*t...my sme psali Aj ještě zbejvá čj,m a fj...

Odkaz ke komentáři

• 11 months later...

Heh... Jak jste říkali tercie, kvarta, klid až do oktávy... Doporučoval bych od kvinty začít makat, ať nemusíte (jako já) dohánět osm let za čtyři týdny xD Maturita je pěkný strašák, sviňa xD Ale tak uvidíme, co z toho vyleze xD

A GL všem (:

Odkaz ke komentáři

Střední škola informatiky a služeb Dvůr Králové n./L. - obor: Správa počítačových sítí

Příjimačky se nědelaly, byl sem 6 z 30 a dneska sem tam dal i zápisovej lístek ;)

Chystáte se tam někdo taky?

Čus...tady jsem měl taky přihlášku:Dsamozřejmě me vzali ale je to horší škola než ta elektrotechna...:?jinak jsem byl kousek za tebou do 10 místa:)včera jsem jim psal e-mail že nenastupuju:cheesygrin:

Odkaz ke komentáři

Brali 120 lidí a já jsem 92. chápeš

Při tvý inteligenci si byl maximálně 499. xD (My co chodíme na chatbox víme)

Wertycally tak sem si zahral CS1,6 a musim říct že je to hrůza

Jinak já jsem se hlásil na budějovické školy Gymnázium jírovcova tam mě nevzali taky hodně přihlášek tam bylo... pak na Educanet Soukromá škola IT obor tam jsem byl 1.z 18 xD A pak ještě na krumlovskej gympl a tam jdu zítra na příjmačky

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu