Mirek33 Odesláno Červenec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2009 prosim vas jakej je rozdil mezi tou 3.6 a 3.8 ??? Nevadi, kdyz sem koupil 3.6, pujde vse OK ? 3.6 by měla fungovat do verze 11 a 3.8 na všechny, včetně 9XXXX. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek33 Odesláno Červenec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2009 zakúpila som si swapmagic3 plus, dodali mi dvd, cd a záslepky...bez návodu... pozrela som si návody cez net,ale mám taký problém. mám ps2 konzolu tú tenkú model SCPH 77004, tých záslepok je 6 kusov, podla netu ich má byť 5. záslepky a,b a d som umiestnila, ale to c neviem nikam dostať... posledné e teoreticky viem kam dať a pochopila som že to mám vkladať keď je ps zapnutý. poraďte...ten diel c kam s ním ? alebo netreba? na čo slúži? na jednom videu z youtube to vyzerá že len na to aby sa dvierka nedali zavrieť...som v koncoch... prezrela som aj všetko čo ste tu radili iným a neviem sa vysomáriť z toho :-( Dobrý den, už máte odpověď? Pokud ne, mohu Vám poslat obrázek. Zaregistroval jsem se až teď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
widowmaker Odesláno Srpen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2009 Lidi prosimvás když bych si koupil swap magic 3.6, pude mi to na starou verzi PS2, na tu velkou?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAK Odesláno Říjen 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 Lidi prosimvás když bych si koupil swap magic 3.6, pude mi to na starou verzi PS2, na tu velkou?? Áno ale musis si kupit Swap Magic na PS2 FAT verziu:!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trane5 Odesláno Říjen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2009 chteal jsem se zeptat zda je mozne ze spustim na swap magic 3.6 napr. fifa 2010 a dalsi nove hry nebo jestli si musim koupin novejsi verzi swap magic napr 3.8...dekuji za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Říjen 9, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 Tezko rict , swap magic ma tu nevyhodu ze tam nejdou hry co maji velky TOC (velikost). Velikost hry nesmi prevysovat velikost disku swap magic , coz maji s oblibou hry od EA . Vim ze 09 sly , ale 08 ani 07 mi tusim na swap magic nesly . Staci trochu zagooglit a urcite se to dozvis . Pokud nemas novy model 90004 doporucoval bych ti udelat si free mc boot na pametovou kartu , je to urcite lepsi nez swap magic . Pokud vlastnis swap magic , flash disk a pametovou kartu do PS2 , pak si to muzes udelat i sam , viz navod v tutorialech :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trane5 Odesláno Říjen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 Tezko rict , swap magic ma tu nevyhodu ze tam nejdou hry co maji velky TOC (velikost).Velikost hry nesmi prevysovat velikost disku swap magic , coz maji s oblibou hry od EA . Vim ze 09 sly , ale 08 ani 07 mi tusim na swap magic nesly . Staci trochu zagooglit a urcite se to dozvis . Pokud nemas novy model 90004 doporucoval bych ti udelat si free mc boot na pametovou kartu , je to urcite lepsi nez swap magic . Pokud vlastnis swap magic , flash disk a pametovou kartu do PS2 , pak si to muzes udelat i sam , viz navod v tutorialech :) no jake PS 2 mam to nevim ale je to ten maly...a jak se dela to free mc bot? a coze na to potrebuju moc jsem to nepobral...:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trane5 Odesláno Říjen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 muzu poprosit jestli mi sem prosim napisete stranku kde koupim swap magic 3.8??nemuzu to najit dekuju :-):bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trane5 Odesláno Říjen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 muzu poprosit jestli mi sem prosim napisete stranku kde koupim swap magic 3.8??nemuzu to najit dekuju :-):bash: jo a jeste neco :cheesygrin:jestli na ty zaslepky pujde vsechno jako treba ty nejnovejsi hry dik.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Odwar Odesláno Červenec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2010 Zdarec.. Vypadá to že už tu nikdo dlouho nebyl ale potřebuju poradit... Mám SwapMagic 3.8 a ps2 slim.. Jak vypálit hru aby se dala pustit? Zkoušel jsem už několik návodů a pořád .. Please insert a PS or PS2 disc.-... už mě z toho m*dá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Červenec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2010 Sry za OT ale Trane proč tak samuješ ? :blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sysel4 Odesláno Říjen 16, 2020 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2020 Zdravím, dá se ještě někde sehnat celá sada Swap Magic 3.8 nebo i 3.6 do Slim konzole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Říjen 17, 2020 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2020 Ebay. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.