pinkpiggy Odesláno Prosinec 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2006 zdravim..jednou jsem s jednim kamosem zkousel bombermana po gameshare a rozjeli jsme ho (mel 2.60 a TA-082)..ale tedka s kamosem ktery ma take 2.60 ale nema TA-082 (ja mam 2.71SE-C) tak jsme zkouseli gameshare a ZADNA hra nefungovala!!ani tenkrat funkcni bomberman..napise to nejaky to the game could not started (nejaky cisla nebo neco takoveho tady neco jako: I8202000C).. Nevite prosim co s tim??DIKY moc.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Prosinec 6, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2006 myslim si ze na to zakladova deska nema vliv :?: jinka ale neviim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pinkpiggy Odesláno Prosinec 6, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2006 jj nema ale psal jsem vsechny informace o tech PSP aby se nekdo treba neptal..nebo aspon MYSLIM ze jsem psal vsechny..slo mi o to jestli nekdo envi cim to je.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.