netix Odesláno Duben 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2008 Pokec o téhle supr hře na psp.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Duben 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2008 hm kdybych trochu vedel kde jsi rad poradim simpsny jsem presel ale fakt nemam paru kde jsi rekni mi trochu vic co mas delat a poradim ti protoze fakt nerozumim co chces. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Duben 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2008 rekl bych, ze je v tom zavode, jak behas a sbiras veci...tak je tam i Italie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Duben 23, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2008 jj to myslim a tam je takova deska zabita v zemi ja zkousel skatat homerem jak na ty dudy ve skotsku ale nic...:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Duben 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2008 omg ja mam snad aldzhajmra hru jsem dohral pred 2 mesicema a ted si uz vubec na nic nepamatuju zitra zacnu hru hrat zase od zacatku takze jestli nekdo neodpovi poradim ti ja. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razziel Odesláno Duben 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2008 musis na ty dudy skocit z houmrem aby on byl v kouly a pak peckou skocit na ty dudy a oni zacnou rvat a po nich bart vyleti nahoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas*Tomas* Odesláno Duben 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2008 chci se jenom zeptat sou ty simpsny dobrýý??dííky za odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Duben 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2008 jo, je to pekny, ale po chvili me to prestalo bavit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas*Tomas* Odesláno Duben 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2008 jasny no tak jato vyskoušim ale jak obude me to bavit když hraju Shreka 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razziel Odesláno Duben 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2008 simpsnovi sou super stojej za stahnuti jen sem cekal leps vykreslovani jinak super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Duben 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2008 musis na ty dudy skocit z houmrem aby on byl v kouly a pak peckou skocit na ty dudy a oni zacnou rvat a po nich bart vyleti nahoruty dudy vim ale newim italii... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Duben 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2008 Tam kde je ta pizza tak musis po tom naberatku skocit s nafukanym homerom , s tym odstrelis spagetu a po nej vylezes :) Ked ti moj prispevok pomohol mozes stlacit thanks :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Duben 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2008 dik zeku ale seš trochu pozde uz sem to ve skole udelal ale mas nabeh na thanks!:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Květen 12, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2008 mám další zásek....už sem v pokročil takže sem měl tedka na vyběr ze tří misí 2 už mám hotovy ale newim co mám dělat v ty misi s homerem a bartem...chodi tam ten panak s tou kobihou a musis ho zabit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Květen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2008 musis mu prakem trefit na zadek, otevre se poklop,tak s homerem vylezes, a ten tam pretrha nejaky kabely... potom musis otevrit tennahore, zasese trefis s bartem, ale pak musis s homerem skocit z nejake budovy na ten poklop, a pretrhat to....a jestlije tam pak jeste jeden(uz nevim xD) tak tosamy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Květen 12, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2008 dik....zkusim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conter Odesláno Květen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2008 Sice uz tu o tyhle hre topik myslim je ae stejne...:D;) Hra je suprova,dohral sem ji a davam hodnoceni tak 9/10..(moje hodnocení);) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Květen 12, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2008 už sme to tu rozebíraly (¨teda já sem to měl v prvnim přispěvku ale už sem ho editnul) topic o simpsnech na psp tady žádnej větší není tohle je největší co tady je...pokud ne tak mě opravte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomaschek58 Odesláno Listopad 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2008 Poradíte mi taky? vylezl jsme po stožáru, tam kde jsem s těma mimozemšťanama a nevím jak se dostanu dál. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Listopad 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2008 musis mu prakem trefit na zadek, otevre se poklop,tak s homerem vylezes, a ten tam pretrha nejaky kabely...potom musis otevrit tennahore, zasese trefis s bartem, ale pak musis s homerem skocit z nejake budovy na ten poklop, a pretrhat to....a jestlije tam pak jeste jeden(uz nevim xD) tak tosamy Díky moc :D tohle sem potřeboval vědět :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomaschek58 Odesláno Listopad 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2008 jj taky sem se tu zadrh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Listopad 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2008 Mám takovej problém a nwm jak to vyřešit Někdy se mi stane , že když udělám z Homera takovkou tu "kouli" víte co myslím :D , a dám si třeba Barta ... a potom si chcu vzít zase Homera , tak se mi Homer propadne do země (do tmy) a už s ním nejde hrát a musím restartovat misi , nevíte proč ? díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomaschek58 Odesláno Listopad 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2008 Zkus si stáhnout jinou mě taky blbne Kryž psp při hře uspim tak se mi vypne a musim celou apizodu znova a vypnout hru taky nejde takže si stáhnu jinou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Listopad 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2008 Já mám UMD ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Listopad 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2008 Tak to je ovšem dobrej BUG. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.