Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Tvrdej kluk 21 . stoleti, seznam tvrdosti

Primator 2

Recommended Posts

Takze abyste byli ty nejtvrdi typci na tyhle planete musite splnovat nasledujici parametry:

:arrow: musite kourit

:arrow: musite pit

:arrow: musite hulit (nejlepe kupovat tu nejveci a nejlevnejsi sr*cku typu Gana

:arrow: musite se aspon 4x tejdne vozrat (extra tvrdost level 2)

:arrow: musite chodit na fak jako husto-husty dizy a do hustackejch klubu typu Face2Face, Misa Mas atd.

:arrow: oslovovat druhy pohlavi "sterbinky" "kundicky" "rostenky" a podobny nesmysly z Bravicka

:arrow: nosit ksiltovku na krivo

:arrow: nosit kalhoty az pod pr*eli

:arrow: gelovat si palici

:arrow: mluvit vybranou teenagerovskou mluvou

:arrow: tvarit se drsne

Pokud splnujete vsechny tyto kriteria, ste nejveci inter-galakticky tvrdaci tyhle slunecni soustavy (ste typickej dnesni teenager).

Pokud takovyhle nejste (jako ja), cili nekourite, nepijete atd, ste naprosti lusri a slabotky co sou vsem pro smich a nic ste ve svete nedokazali a musite to napravit!!

Enjoy a dete se "zdunit" 8) Jeeeeee

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 126
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

No teoreticky kdyby jsi nebyl primator tak si reknu co si za dmnta ktery splete disko styl dohromady se skejtackym¨.

Pochybuju ¨že skejtak nosici kalhoty az pod pr*eli a kšiltku nakřivo si bude gelovat vlasy:D:D:D

Zase jeden PRIMATTOPIC

Odkaz ke komentáři

No teoreticky kdyby jsi nebyl primator tak si reknu co si za dmnta ktery splete disko styl dohromady se skejtackym¨.

Pochybuju ¨že skejtak nosici kalhoty az pod pr*eli a kšiltku nakřivo si bude gelovat vlasy:D:D:D

Zase jeden PRIMATTOPIC

Ja splacavam vsechny retardy do jenoho pytle

2shadow.wizard: ty ses na tom jak...?

Odkaz ke komentáři

skateataci sou magori nejlepsi sou normalni lidi a metalisti.aspon nenosej kalhoty jak kdyz v nich maj nasrano

houhouhou!! :evil: tak to ne! skejtaci nejsou zadny magori! nechapu co te na nas zere?? no?? mas nakej inteligentni duvod, proc by sme meli bejt magori?! pravda, nektery skejtaci sou sice trochu namysleny....ale, ja si to samy muzu myslet o metalistech :twisted:

Odkaz ke komentáři

skejtri sou magori protoze jenom par jich jezdi na skejtu a pravi skejtri se nehakujou v nejakejch drahejch hadrech ale maj to byt deti ulice a ne machri co si o sobe myslej buhvico.ja taky byl jeden,ale uz na to seru od ty doby co to je jenom komerce

Odkaz ke komentáři

skejtri sou magori protoze jenom par jich jezdi na skejtu a pravi skejtri se nehakujou v nejakejch drahejch hadrech ale maj to byt deti ulice a ne machri co si o sobe myslej buhvico.ja taky byl jeden,ale uz na to seru od ty doby co to je jenom komerce

jo takhle.....no, bohuzel to k tomuhle dost casto speje, ale ty PRAVY skateri, tech je asi opravdu malo.....ty ktery jezdi na sk8u pro radost, atd, a ne prot aby byli jednou dobry, meli sponzoring, mohli se vytahovat ,nosit znackovy hadry....souhlas s tebou 8)

Odkaz ke komentáři

Vysvětlí mi někdo proč to píše člověk kterej polovinu věcí splňuje už jen svým avatarem a pro tu druhou si stačí prolízt ty stovky postů co má na tomto fóru?

Prosim? Jeste jednou, nejak sem to nepochopil, ja nedelam jeinou vec z toho co sem vymenoval

Odkaz ke komentáři

Vysvětlí mi někdo proč to píše člověk kterej polovinu věcí splňuje už jen svým avatarem a pro tu druhou si stačí prolízt ty stovky postů co má na tomto fóru?

Prosim? Jeste jednou, nejak sem to nepochopil, ja nedelam jeinou vec z toho co sem vymenoval

Neboj, jednou to pochopíš, do toho se doroste.
Odkaz ke komentáři

Neboj, jednou to pochopíš, do toho se doroste.

Jeste nakou dalsi blbost? :D

Odkaz ke komentáři

Hehe ekne jsem se obavil...Ted jsem asi naprosto giga-intergalaktickej-loser na celym svete protoze nesplnuju zadnou z tech podminek co jsi napsal :-( :cry: .Hledam nekoho na zauceni pls ozvete se chci byt hustej borec nechci byt takovej jakej jsem...Chci byt IN!!!ne zadnej LOSER :cry: .

Odkaz ke komentáři

Takze abyste byli ty nejtvrdi typci na tyhle planete musite splnovat nasledujici parametry:

:arrow: musite kourit

:arrow: musite hulit (nejlepe kupovat tu nejveci a nejlevnejsi sr*cku typu Gana

:arrow: musite se aspon 4x tejdne vozrat (extra tvrdost level 2)

:arrow: musite chodit na fak jako husto-husty dizy a do hustackejch klubu typu Face2Face, Misa Mas atd.

:arrow: oslovovat druhy pohlavi "sterbinky" "kundicky" "rostenky" a podobny nesmysly z Bravicka

:arrow: nosit ksiltovku na krivo

:arrow: mluvit vybranou teenagerovskou mluvou

:arrow: tvarit se drsne

Pokud splnujete vsechny tyto kriteria, ste nejveci inter-galakticky tvrdaci tyhle slunecni soustavy (ste typickej dnesni teenager).

Pokud takovyhle nejste (jako ja), cili nekourite, nepijete atd, ste naprosti lusri a slabotky co sou vsem pro smich a nic ste ve svete nedokazali a musite to napravit!!

Enjoy a dete se "zdunit" 8) Jeeeeee

Tak to je mazec forum jinak já splnuju tyto podmínky:

:arrow: tvarit se drsne - > to jen někdy...

Tak teda v těch ostatních bodech se polepšim snad... :D

Odkaz ke komentáři

Hehe ekne jsem se obavil...Ted jsem asi naprosto giga-intergalaktickej-loser na celym svete protoze nesplnuju zadnou z tech podminek co jsi napsal :-( :cry: .Hledam nekoho na zauceni pls ozvete se chci byt hustej borec nechci byt takovej jakej jsem...Chci byt IN!!!ne zadnej LOSER :cry: .

Nageluj palici a vyraž do ulic... :D

Odkaz ke komentáři

Mne zas tak nevadi byt loser, ale zacina mi tenhle topic připadat jako trochu flame, tak to berte trochu s nadsázkou ;).

Jinak zajímavé počtení mi linknula moje spolužačka, tak se mrkněte.

http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2006080701

ps: opravdu to berte s odstupem a ne, že začnete hned po lidech vyjíždět :)

Odkaz ke komentáři

Mne zas tak nevadi byt loser, ale zacina mi tenhle topic připadat jako trochu flame, tak to berte trochu s nadsázkou ;).

Jinak zajímavé počtení mi linknula moje spolužačka, tak se mrkněte.

http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2006080701

ps: opravdu to berte s odstupem a ne, že začnete hned po lidech vyjíždět :)

jj to je dobry...Uz to tu bylo :lol: .

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu