Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Tvrdej kluk 21 . stoleti, seznam tvrdosti

Primator 2

Recommended Posts

Hehe ekne jsem se obavil...Ted jsem asi naprosto giga-intergalaktickej-loser na celym svete protoze nesplnuju zadnou z tech podminek co jsi napsal :-( :cry: .Hledam nekoho na zauceni pls ozvete se chci byt hustej borec nechci byt takovej jakej jsem...Chci byt IN!!!ne zadnej LOSER :cry: .

Fnuk :cry: Sme autsajdri, nemame na ne, beee :cry: Navrhoval bych s tim neco delat, zacat postupne, treba se vypracujem na tvrdaka :twisted:

2atry: mindrak opravdu nemam, jenom rikam jak to vidim a capku opravdu nakrivo nemam....

Jinak ja razim heslo "Byt IN a nebyt OUT, to je oc tu bezi, musi to vypadat COOL" :lol:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 126
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Sakra jsem OUT. Splňuji částečně jen tento bod

:arrow: musite pit

A to jen příležitostně. Silvestr, kolotoče, školní výlet,... Do hospody nechodím.

Tak to vitej v klubu OUTaru...Sme lamy...njn...Ja si nemzu nagelovat vlasy takze sem debil a sem hnusnej :?

Odkaz ke komentáři

Sakra jsem OUT. Splňuji částečně jen tento bod

A to jen příležitostně. Silvestr, kolotoče, školní výlet,... Do hospody nechodím.

...taky na to jeste nemas vek :)

...spojeni alkoholu a kolotoce zni jako dost zabijacka kombinace :twisted:

Odkaz ke komentáři

Hmmm tak jo asi nejsem inn,ale kouřím(bohužel),občas si vyčistím hlavu(při me praci to potřebuji - relax)kalhoty pod prdel nenosím(roky),na prkně neumím,kšiltovku na křivo taky nenosím,říkat ženskejm škeblišky atd....to už by asi neprošlo(na to jsou jiné fígly),drsně se tvařím pořád(jen ne doma),hlavu si občas geluji,tenagersky už asi nemluvím a hulení................

Odkaz ke komentáři

jako je tohle si vymyslel ty primatore? jestli jo, tka se probud...:) mi prosimte rekni kolik diskantu nosi kalhoty u kolen a kolik hoperu si geluje palici?

To mel bejt vycet vsech nesmyslu co znam, hazim to na jednu hromadu :)

Btw jinak takovy lidi znam....

Odkaz ke komentáři

..trosku mam podezreni ze primator ma nakej mindrak :)

..to je asi pubertou a snad z toho vyrostes...

..jinak nekdo machruje drahejma hadrama nekdo se zas ohani karou...

..ksiltofku mas taky docela nakrivo..trosku si kalis na hlavu 8)

f4gv5.jpg

háááááááááhehhee to si děláš prdel? to je fakt on? primator? tenhle křupínkovej kriplíček z dachau? no to snad ne..čekal jsem mentála ale tenhle mutant je jak dělanej do akvárka v zoo..úplně jsem najednou z těch jeho drsnejch keců co na mě vždycky měl dostal strach:)))

Odkaz ke komentáři

Proboha MorroRe ty se s prominutim d*bil :lol: Ja se vazne bavim, je mozny, aby tyhle kecy co tu pises napsal dospelej clovek?? :D :D To me ma jako rozbrecet nebo co? :lol: Ja se tady valim smichy nad tema nesmaslama co pises :D Zato ty ses tvrdej satanista co? :D Ty si myslis ze ty tvoje kecy sou nak jako tvrdy bo co? Ze se jich leknu Ani fotku neukazes nic a kritizujes, toe nejlepsi. Vsadim se ze vypadas jak mamincin mazanek co je jeste ve dvaceti zavislejch na mamince a tatinkovi tak si leci komplexy tim ze si na forech hraje na clena Ku Klux Klanu :lol:

Edit// vaaazne bych chtel videt jak vypadas a ted to myslim vazne :D A vsadim se ze nejenom me zajma jak vypada meta)satanista PSP fora :D

Odkaz ke komentáři

Takze abyste byli ty nejtvrdi typci na tyhle planete musite splnovat nasledujici parametry:

:arrow: musite chodit na fak jako husto-husty dizy a do hustackejch klubu typu Face2Face, Misa Mas atd.

:arrow: gelovat si palici

nechapu co je na techto vecech spatnyho !

podle toho co tu pises a co jsem cetl v topicu "Kourite?" musis mit vazne pestrej zivot ...

podle me jsi kdysi sel nekam na diskoteku - nebo do "hustackyh klubu typu Face2Face, Misa Mas", tam ses totalne zboril a dostals pres hubu od nejakyho nageovanyho typka ...

jinak nechapu co proti lidem co chodi do techto klubu a gelujou si vlasy mas .. :!:

Odkaz ke komentáři

Primátor si tady léčí komplexy z toho,že asi žije uprostřed bandy skaterů,bo já nevim...Sám nesplňuju ani jedno z toho,co napsal,ale k Primátorovi bych se nepřihlásil...Jinak to MorroR:Kdo tě udeří do tváře,tsk ho udeř do obou....tvý odpovědi neměly chybu )

Odkaz ke komentáři

Takze abyste byli ty nejtvrdi typci na tyhle planete musite splnovat nasledujici parametry:

:arrow: musite chodit na fak jako husto-husty dizy a do hustackejch klubu typu Face2Face, Misa Mas atd.

:arrow: gelovat si palici

nechapu co je na techto vecech spatnyho !

podle toho co tu pises a co jsem cetl v topicu "Kourite?" musis mit vazne pestrej zivot ...

podle me jsi kdysi sel nekam na diskoteku - nebo do "hustackyh klubu typu Face2Face, Misa Mas", tam ses totalne zboril a dostals pres hubu od nejakyho nageovanyho typka ...

jinak nechapu co proti lidem co chodi do techto klubu a gelujou si vlasy mas .. :!:

Ze to sou naprosto namachrovany neschopny retardovany hovada.... :?:

Ze sem tam dostal pres hubu? :lol: ROFL. Vod diskantu jo, tos me vazne pobavil, vod tech nagelovanjech hovadek co nosej ruzovy tricka..? Haha lol

Jistee, sem zakomplexovanej panic, na nic jinyho nemam 8) Muj nazor takovej zustane, ste proste tvrdaci nejveci, verte mi :lol:

Zdar a karburator navzdy 8)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu